Recent Posts

Podgorica Pogoršana bezbjednosna situacija:”0stavke vrha policije nakon nekoliko ubistava”

Podgorica Pogoršana bezbjednosna situacija:”0stavke vrha policije nakon nekoliko ubistava”

Direktor Uprave policije Slavko Stojanović i načelnik podgoričkog Centra bezbednosti Jovica Rečević podneli su ostavke…

PODGORICA– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Crna Hronika- Evropa– Magazin” 31. 03. 2018. 19: 42… Podgorica Pogoršana bezbjednosna situacija:”0stavke vrha policije nakon nekoliko ubistava”

Kako se navodi, ostavke su podnijeli zbog pogoršane bezbjednosne situacije u glavnom gradu Crne Gore…

– Zbog pogoršane bezb.ednosne situacije na teritoriji Glavnog grada tokom ove sedmice, Stojanović i Rečević podijneli su ostavke – izjavio je za RTCG crnogroski ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić.

RTCG podsjeća da je još jedna osoba poginula u eksploziji u četvrtak veče u garaži na Rimskom trgu. Obračun klanova u Podogorici: Ubijen brat “škaljaraca” i slučajni prolaznik…

Crnogorski mediji navode da se pucnjava dogodila u kafiću “Forum” i da su ranjene dvije mlađe osobe čiji su inicijali R. J. i M. Š.

Obadvije osobe transportovane su u Klinički centar, odakle je saopšteno da ranjeni imaju prostrelne rane grudi i da su životno ugroženi.

Kako pišu crnogorske “Vijesti”, Radivoje je preminuo od zadobijenih povreda, a zatim i Šaković, poslije kratke borbe za život.

Prema riječima očevidaca, svađa između dva muškarca počela je u obližnjem lokalu u strogom centru grada, kao i da je osoba koja je pucala na njih imala na glavi kačket.

Na snimcima koji su objavljeni sa lica mjesta vidi se čahura i dva metka… Osoba koja je pucala imala je na glavi kačket i nalazi se u bekstvu.

Vijeruje se da je meta atentatora bio Miloš Šaković, brat od strica Milića Minje Šakovića, koji se povezuje sa škaljarskim klanom, a da je R.J. koji je sjedeo za susjednim stolom, slučajna žrtva.

Vjeruje se da je ovo nastavak obračuna škaljarskog i kavačkog klana. Nepuna dva dana prije ove egzekucije, u eksploziji u Podgorici stradao je Dražen Čađenović, koji se dovodio u vezu sa barskom kriminalnom grupom, bliskom škaljarcima.

Inače, R. J. nije prva slučajna žrtva u obračunu klanova. Na isti način je ubijen i Dragan Zečević, penzionisani ginekolog iz Niša, koji se početkom decembra 2016. slučajno zatekao u kafiću u Bečićima u isto vreme kao i Đorđe Boreta, prava meta…

izvor agencije

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net