Recent Posts

PITANJE SVIH PITANJA “Da li će Vučić, Šešelj i Dačić poslati svoje sinove u rat?”

PITANJE SVIH PITANJA “Da li će Vučić, Šešelj i Dačić poslati svoje sinove u rat?”

Pokret SNP Naši oglasio povodom poslednjih dešavanja na Kosovu i Metohiji. Saopštenje predstavljamo u cijelosti…

BEOGRAD: objavljeno u kategoriji “ Crna Hronika- Region- Magazin” 30. 03. 2018. 22: 12… PITANJE SVIH PITANJA “Da li će Vučić, Šešelj i Dačić poslati svoje sinove u rat?”

SNP “Naši” postavlja pitanje Aleksandru Vučiću, Vojislavu Šešelju i Ivici Dačiću da li će poslati svoje sinove u “rat” za Kosovo, na koji neprestano pozivaju???

Dobro su nam poznate ratne zasluge i Vučića i Šešelja i Dačića koji tokom devedesetih godina nisu opalili metak na ratištima, ali su zato pozivali narod na učešće u svakom od predhodnih ratova i razaranja…

Takođe, treba dodati da ni jedan od pomenute trojice nije osiromašio tokom ratova, već su svi sticali enormno bogatstvo i nove političke funkcije.

SNP “Naši”su već upozorili da se na Sjeveru Kosova odigrala predstava u dogovoru sa šiptarskim teroristima, kako bi se našao pravi model da se od strane Aleksandra Vučića potpiše izdaja i prizna lažna država Kosovo.

Upravo zato je potrebno podizati tenzije i prijetiti ratom, kako bi se javnost u Srbiji što više uznemirila, i kako bi Vučić iz te situacije izašao kao mirotvorac koji spriječava  novi rat.

Tako da nas ništa ne treba čuditi ako dođe i do novih nemira, a sve u cilju širenja panike među narodom i destabilizacije političke situacije.

SNP “Naši” postavlja pitanje Vučiću, Šešelju i Dačiću da li će poslati svoje sinove na prve linije fronta zarad njihovih političkih igrica sa šiptarima i kako bi Aleksandar Vučić ispunio svoj zadatak i obećanje koje je dao zapadu i izdao Kosovo???

Ili su ponovo za ovu ulogu predvideli da  ginu iskreni rodoljubi i patriote, kao i običan narod, dok oni budu uživali u “blagodatima”  koje su stekli od izdaje.

izvor agencije

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net