Recent Posts

ZNATE SE Kako izgleda savršena žena

ZNATE SE Kako izgleda savršena žena

EVO Posla se prihvatio časopis Men’s Health i propitao svoje čitatelje na tu temu, a rezultat je ovih jedanaest karakteristika…

ISTANBUL: objavljeno u kategoriji “Vijesti- Recepti- Zabava- Evropa- Magazin” 19. 03. 2018. 21: 12…  ZNATE SE Kako izgleda savršena žena

Savršena žena – pojam koji nije baš jednostavno definirati jer je to u svakoj kulturi ipak drugačije, no ako pitamo zapadnjake, postoje neke zajedničke karakteristike koje bi trebale opisati savršenstvo.

Naime, posla se prihvatio časopis Men’s Health i propitao svoje čitatelje na tu temu, a rezultat je ovih jedanaest karakteristika:

Muškarac bi trebao biti dobar, pažljiv, s dobrim smislom za humor, džentlmen i po mogućnosti zgodan. No što je sa ženama? Kakve osobine i kvalitete priželjkuju muškarci kod žena i kako izgleda savršena žena???

1. Smiju se muškim šalama

2. Mlađe su dvije do četiri godine od muškarca

3. Lijep osmijeh

4. Velike grudi

5. Duge noge

6. Uspješna karijera i novac

7. Malo stopalo

8. Obrazovanje

9. Nose crvenu boju

10. Uski kukovi

11. Smeđa kosa

Vjerovatno će neke žene pomisliti da je ovo gomila gluposti, jer ljepota je u oku posmatrača, a privlačnost veoma nepredvidiva.

Žene smatraju da su kvaliteti koji čine ženu savršenom: smisao za humor, briga o svetu i bližnjima i da budu “žene”, a ne opsednute idejom da su svemoguće.

Ako pitamo žene, savršena pripadnica njihovog spola brine o bližnjima i svijetu, ima odličan smisao za humor i nije opsjednuta – savršenstvom.

Brojne su liste koje navode osobine i kvalitete savršenog muškaraca, no jeste li se ikada zapitali što bi to žena trebala imati da privuče muškaraca. Naravno ukusi se razlikuju, no baš kao što većina žena priželjkuje muškaraca koji je duhovit, pažljiv i brižan, tako i muškarci generalno priželjkuju određene kvalitete kod žena…

izvor agencije

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net