Recent Posts

SARAJEVO MOTORISTI I DESNIČARI: Najavljuju tužbu protiv Mektića

SARAJEVO MOTORISTI I DESNIČARI: Najavljuju tužbu protiv Mektića

OVIH DANA je ogranak ruskog moto kluba “Noćni vukovi” u RS-u najavio je da će podnijeti tužbu protiv ministra bezbjednosti BiH Dragana Mektića i ostalih „zbog laži i svakodnevnog blaćenja ugleda ‘Noćnih vukova'”…

SARAJEVO : objavljeno u kategoriji “Vijesti- Crna Hronika-  Region- Magazin” 18. 03. 2018. 09: 32… SARAJEVO MOTORISTI I DESNIČARI: Najavljuju tužbu protiv Mektića

Pomenuta reakcija moto- kluba uslijedila je nakon što je liderima “Noćnih vukova” iz Rusije i Srbije zabranjen ulazak u BiH na najavljenu turu kroz Republiku Srpsku.

Motoristi iz RS-a kažu da njihovi članovi do sada nisu učestvovali ni u jednom incidentu, da niko od njih nema nijednu krivičnu prijavu, da među njima ima i bivših boraca koji su se borili za Republiku Srpsku, te da se stigmatizacijom motorista samo pokušava skrenuti pažnja sa stvarnih bezbjednosnih problema u BiH, prenosi “ATV”.

Vođa “Noćnih vukova” u Srbiji, Saša Savić za “ATV” kaže da ne zna i ne razumije zašto im je zabranjen ulazak u BiH, te zašto im lijepe etikete ekstremnih desničara i terorista.

“Obilazimo crkve i manastire, spomenike koji su vezani za srpsku i rusku istoriju. Šta njima tu sad smeta i zašto je sve to tako ispalo, meni to stvarno nije jasno”, rekao je Savić.

On poziva narod u RS- u i BiH da ne nasjeda na priče, da “Noćne vukove” prepoznaju kao pozitivnu energiju i da vide njihovu dobru volju i kulturni značaj njihovih hodočašća.

Ranije su se pojavile fotografije motorista s Draganom Mektićem, ali Mektić nije jedini SDS- ovac koji se slikao s “Noćnim vukovima”. Među njima su i Sonja Karadžić- Jovičević i Milovan Cicko Bjelica…

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net