Recent Posts

PIROĆANCI RASIPNICI

PIROĆANCI RASIPNICI

Novopazarski majstori malog fudbala su još jednom bili ubjedljivi i dominantni na svom parketu u dvorani Pendik i rezultatom 6:2 potopili Pirot i opravdali epitet favorita u ovom meču. U prvom poluvremenu štedljivi Piroćanci koji su doputovali sa samo šestoricom fudbalera pružili su odličan otpor domaćem timu u kojem nije bilo jednog od najboljih fudbalera Prve futsal lige kapitena Novog Pazara Eka Redžovića.

Poveli su domaći već u trećem minutu pogodkom sa sedam metara Elvedina Sadovića. Kada je u osmom minutu Radetinac sjajno šutirao i pogodio za 2:0 za domaći tim već se postavljalo pitanje samo koliko će lopti ugurati u gol Piroćanaca Novopazarci. Medjutim već u istom minutu gosti izvode slobodni udarac na pravom mjestu u šestercu Novog Pazara pribrani Panić, podmeće nogu i skreće je Miorzi Hotu iza ledja. To je i bio rezultat prvih dvadeset minuta igre.

U nastavku utakmice vidjeli smo apsolutnu dominaciju fubalera Novog Pazara koji su imali 75:25 odsto posjed lopte, stvarali prilike, pogadjali prečke i stative i napokon u drugom poluvremenu postigli četiri gola. U razmaku od deset minuta novopazarski su profesori malog fudbala održali lekciju Pirotjancima i pokazali koliko su zaista jaki.

Prvo je Radetinac u 27. minutu postigao svoj drugi a za Novi Pazar treći gol,da bi tri minuta kasnije Camić sve odradio kako treba i golom za vodstvo domaćih 4:1 prosto razbio bilo kakvu iluziju gostiju da fleke za lošu igru i plasman ove godine mogu da vade u Novom Pazaru.

U 31. minutu Arijano Knežević postiže lijep gol za velikih 5:1 za Novi Pazar da bi šest minuta kasnije Mutavdžić sve odradio majstorski, prevario svoje čuvare i golmana gostiju Stojića i natjerao ga da po šesti put vadi loptu iz svoje mreže.

Tako su Piroćanaci koji važe za vrlo štedljive i škrte ljude rasipali se primljenim golovima a da je samo malo imao sreće domaći tim golova bi bilo još sigurno ovoliko. Poraz je u poslednjem minutu utakmice šutem sa linije kaznenog udarca ublažio Pešić.Na kraju Novi Pazar upisuje dvanestu prvenstvenu pobjedu u šesnest do sada odigranih kola i trenutno je drugi na tabeli elitnog takmičenja u futsalu Srbije.

Prilog priredili: Fehim Feša Karišik i Senad Senko Župljanin

http://ibalkan.net/

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net