Recent Posts

Rekonstrukcija spotske hale kod OŠ „Vuk Karadžić“ korisna za sportiste i đake

Rekonstrukcija spotske hale kod OŠ „Vuk Karadžić“ korisna za sportiste i đake

Među brojnim projektima koji će biti realiozovani u okviru protokola o saranji potpisanih prošle godine, tokom posete turskog predsednika Redžepa Taipa Erdogana Novom Pazaru, dogovorena je i  u blizini Osnovne škole „Vuk Karadžić“.

Predstavnici turske „Douš grupe“ koji će finansirati obnovu sportskog objekta boravili su danas u Novom Pazaru i sa gradonačelnikom Nihatom Biševcem obišli dvoranu.

„Rekonstrukcija hale kod OŠ „Vuk Karadžić“ izuzetno je važna za sve, naročito za stvaranje uslova u cilju popularizacije kolektivnih sportova kao što su košarka i odbojka. Praktično dobijamo potpunio novu halu, što će značajno obogatiti sportsku infrastrukturu u gradu.

Naši sportisti i zaslužuju sjajne uslove a Novi Pazar spada u red lokalnih samouprava sa najboljom sportskom infrastrukturom“, rekao je gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac.

Prema rečima prvog čoveka grada, Novi Pazar ima tendenciju da postane regionalni centar košarke pod vođstvom sportskog velikana Mirsada Jahovića.

Sportsku dvoranu će za potrebe održavanja časova fizičkog vaspitanja moći da koriste i učenici najveće osnovne škole u Srbiji, OŠ Vuk Karadžić“, koji su ovaj deo nastave do sada obavljali isključivo u školskom dvorišta.

Odeljenje za informisanje grada Novog Pazara- Jasmina Kruševljanin Bondžuković i Senad Senko Župljanin

http://ibalkan.net/

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net