Recent Posts

EKSPLOZIJA U PODGORICI Bomba u diskoteci u kojoj gostuju estradne zvijezde

EKSPLOZIJA U PODGORICI Bomba u diskoteci u kojoj gostuju estradne zvijezde

Na podgoričku diskoteku “Bigl” u rane sate je bačena eksplozivna naprava, a kako prenosi dž\avni TV servis tom prilikom niko nije povređen…

PODGORICA: objavljeno u kategoriji “Vijesti- Crna Hronika- Region- Zabava- Magazin” 14. 03. 2018. 21: 52… EKSPLOZIJA U PODGORICI Bomba u diskoteci u kojoj gostuju estradne zvijezde

Bačena bomba na diskoteku, istraga u toku!!! Incident se dogodio u 4.30 sati. Na sreću, diskoteka nije radila, ali je pričinjena velika materijalna šteta.

RTCG prenosi da je policija uzela snimke sa nadzornih kamera i istraga je u toku.

Saobraćaj na bulevaru ispred diskoteke sada normalno funkcioniše.

Snažna eksplozija potpuno je uništila ulaz u diskoteku “Bigl” u centru Podgorice, pričinjena je ogromna materijalna šteta, ali nije bilo žrtava, jer diskoteka nije radila, saopštila je crnogorska policija.

Snažna eksplozivna naprava aktivirana je u 04.40 časova, a osim ulaza, stradala je i fasada na objektu diskoteke.

Incident se dogodio u ranim satima kako javljaju portali iz Podgorice, osumnjičeni za napad na diskoteku se navodno piješice približio objektu, bacio eksplozivnu napravu i pobjegao.

Dok je vršen uviđaj u centru Podgorice, u Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog bio je obustavljen saobraćaj. Iz policije je rečeno da je istraga u toku.

Tokom prošle godine evidentirano je šest lažnih dojava o postavljenoj bombi u diskoteci “Bigl”, a uglavnom su bile prilikom nastupa poznatih pjevača u toj diskoteci, kada je ona bila dobro posjećena.

Jedno lice iz kriminalnog miljea uhapšeno je u Beogradu zbog sumnje da je slalo dojave o postavljenim bombama u “Biglu”…

izvor agencije 

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net