Recent Posts

DANAS Sve prevare u vezi počinju na jednom mijestu…

DANAS Sve prevare u vezi počinju na jednom mijestu…

Danas nam se čini da je stupanje u kontakt sa osobama suprotnog pola, ali i sa ljudima uopšte, ranije bilo dosta teže, dok sada, u eri društvenih mreža, sa svima mnogo lakše komuniciramo…

ISTANBUL: objavljeno u kategoriji “Vijesti- Zabava- Zanimljivosti- Region- Magazin” 14. 03. 2018. 00: 02… DANAS Sve prevare u vezi počinju na jednom mijestu…

Postoje čak i sajtovi koji vam omogućavaju i pomažu da pronađete osobu s kojom ćete prevariti partnera…

Danas postoje i sajtovi koji omogućavaju ljudima da pronađu osobu sa kojom će prevariti svog partnera ili partnerku. I pored njih, Fejsbuk je, ipak, mesto na kome se najčešće započinju prevare.

Prema jednoj studiji, sprovedenoj u Velikoj Britaniji, čak 45 odsto muškaraca priznalo je da su bar jednom prevarili djevojku ili ženu. Nije zanemarljiv ni broj žena preljubnica, budući da je 21 odsto njih priznalo da su učinile isto, navodi Dejli mejl.

I privatni detektiv iz Australije Luk Atens, koji već 20 godina pronalazi nevjerne partnere, tvrdi da se potencijalni ljubavnici više ne sreću u barovima i restoranima, već skoro isključivo na Fejsbuku.

“Ljudi se upoznaju preko društvenih mreža i odatle počinju skoro sve prevare. Kako više postaju povezani, to se stvara više prilika za varanje”, kaže on.

Takođe je dodao da u 90 od 95 procenata slučajeva može dokazati prevaru i da su rijetke situacije da je osumnjičeni nevin.
Iskustvo govori da je podjednak broj onih koji su prevarili partnera i onih koji su otkrili da su prevareni i zbog intenzivnih neprijatnih emocija sa kojima se teško nose potraže pomoć stručnjaka. Dešava se da dođu i parovi kako bi rešavali probleme, izrazili ono što osećaju i misle, doneli odluku o tome šta da rade, da li da ostanu zajedno ili da se rastanu. Zbog stresa koji iskuse i sa kojim ne znaju kako da se nose javljaju se i deca roditelja koji su imali aferu, kao i prijatelji kojima problem predstavlja uloga “saučesnika”, a vrlo često pomoć potraži i “treća osoba”…
http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net