Recent Posts

PRAVI Užas kod hotela Jugoslavija: LJUBAVNICI se utopili u Dunavu

PRAVI Užas kod hotela Jugoslavija: LJUBAVNICI se utopili u Dunavu

Tijela dvoje utopljenika pronađena su danas oko 17.40 sati na keju kod hotela “Jugoslavija”…

BEOGRAD: objavljeno u kategoriji “Vijesti- Crna Hronika- Region- Magazin” 13. 03. 2018. 18: 52…PRAVI Užas kod hotela Jugoslavija: LJUBAVNICI se utopili u Dunavu

UŽAS NA DUNAVU: Kod Kule Nebojše izvučena dva leša, LJUBAVNICI se utopili nakon što je brod udario u njihov čamac!?

– Rečna policija je izvukla dvoje utopljenika, ali i dalje ne znamo šta se tačno dogodilo, pošto su naše ekipe na terenu – kažu iz Hitne pomoći.

Nezvanično, u pitanju su muškarac i žena koji su prije pada u Dunav bili u čamcu…

“Muška i ženska osoba izvučeni su iz Dunava oko 17.40 sati. Njih dvoje bili su u čamcu kada je u njega udario brod i prevrnuo ga. Oboje su upali u vodu”, pišu portali iz Beograda…

Tijela dvije osobe, muškarca i žene, izvučena su danas popodne iz Dunava u blizini Kule Nebojše. Prema prvim informacijama, teretni brod “Sveti Nikola” je udario u čamac u kojem su bili muškarac i žena, a kako javljaju agencije nesreća se dogodila na 1.172 kilometru plovnog puta.

Prijava tog slučaja stigla je oko 17 časova.

– Njih dvoje, muškarac i žena srednjih godina, ušli su u jedan čamac i doplovili njime do sredine rijeke, gdje su ugasili motor. Nisu primjetili baržu koja je prolazila pored njih. Čamac se prevrnuo i njih dvoje upali su u vodu i utopili su se. Sve se odigralo jako brzo. Rečna policija stigla je brzo, ali su, nažalost, izvukli samo njihova beživotna tijela – priča za jedan od očevidaca.

Uskoro opširnije…

izvor agencije

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net