Recent Posts

Pravi CIRKUS: Ex predsjednički kandidat “Beli” slikao se potpuno nag

Pravi CIRKUS: Ex predsjednički kandidat “Beli” slikao se potpuno nag

Bivši predsjednički kandidat Luka Maksimović poznat i kao Ljubiša Preletačević Beli objavio je na Instagramu fotografiju na kojoj pozira potpuno nag.

BEOGRAD– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Zabava-  Region- Magazin” 13. 03. 2018. 06: 22… Pravi CIRKUS: Ex predsjednički kandidat “Beli” slikao se potpuno nag

ŠTA JE SLEDEĆE? Bivši predsjednički kandidat Beli slikao se POTPUNO GO…

Bivši predsednički kandidat Luka Maksimović poznat i kao Ljubiša Preletačević Beli objavio je na Instagramu fotografiju na kojoj pozira potpuno nag.

Prije samo nepunih godinu dana Luka Masimović bio je kandidat za predsjenika Republike Srbije i zadobio je veliku pažnju građana. O tome najviše i govore podaci sa izbora, gdje je zauzeo treće mesto sa 9,43 odsto ili 344.498 glasova, nakon izabranog predsjednika Aleksandra Vučića i Saše Jankovića na drugom mijestu.

Da li je objavljivanje obnažene slike ispod koje je napisao “sloboda” gest revolta zbog katastrofe na lokalnim izborima u Beogradu, ili njegova poruka da će “ogoliti” svoju ulogu u političkom i društvenom životu Srbije?

Luka Maksimović Beli o nedavnoj kampanji i održanim izborima kaže za medije: Bili smo u haosu, bez love, znao sam da nemamo šanse

“Bili smo u haosu i potpuno bez love”, kratko je sažeo razlog svog neuspeha na izborima Luka Maksimović. Na izborima u nedelju bio je daleko ispod cenzusa i izgubio je 97.000 glasova u Beogradu u odnosu na predsjedničku trku.

– One dvije godine ranije su bile nešto drugo, momenat euforije, kada sve lakše ide. Sada je realna priča i početak. Kakvu smo kampanju vodili, toliki smo procenat osvojili. Bili smo u haosu, bez love, bez infrastrukture, tek se upoznali i krenuli. Pritisci sa jedne i druge strane, medijski mrak, sabotiranje i cenzure, ali smo gurali – kaže Luka.

A, možda je, zapravo, riječ o potvrdi onoga što Maksimović od početka i radi – pravi CIRKUS nema šta…

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net