Recent Posts

NEMA PREDAHA İ ODMORA ZA PLAVE

NEMA PREDAHA İ ODMORA ZA PLAVE

Poslije sjajne uvertire u proljećni dio prvenstva i osvojenog velikog boda na gostovanju Metalcu u Gornjem Milanovcu, za fudbalere Novog Pazara nema odmora.Treniraju dva puta svakoga dana na terenu sa vještačkom travom sportsko-rekreacionog centra u Šutenovcu svjesni da tek pobjedom protiv ČSK u subotu na svom terenu u utakmici drugog proljećnog kola ovaj bod sa teškog gostovanja u Gornjem Milanovcu treba da bude ovjeren.

Treninge još uvijek vodi pomoćni trener Elvir Muratović u očekivanju da se, poslije smrtnog slučaja u porodici, ekipi pridruži prvi trener Mojsilović.

Sve ide svojim tokom, u tišini, disciplinovano i vrijedno treniraju plavi ali se osjeća zadovoljstvo medju fudbalerima zbog odlično odigranog meča protiv Metalca što dodatno ohrabruje pred meč sa Čelarevom.

Uključeni reflektori koji su, zahvaljujući Almiru Šaćiroviću, ponovo poslije dužeg vremena stavljeni u funkciju što atmosferu čini još prijatnijom.

Zadovoljstvo je vidjeti sa koliko elana i ljubavi, sa koliko entuzijazma vodeći ljudi iz FK Nacional Almir Gegić i Emir Plojović, kluba kojima su povjerene mladje kategorije FK Novi Pazar kao i tereni,rade na sredjivanju terena u Šutenovcu.

Prilog priredili: Fehim Feša Karišik i Senad Senko Župljanin

http://ibalkan.net/

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net