Recent Posts

Najbogatija žena planete: Teška 46 milijardi dolara, voli da pije i troši pare

Najbogatija žena planete: Teška 46 milijardi dolara, voli da pije i troši pare

Najbogatija žena na planeti je Alis Volton, naslednica osnivača “Walmarta”, čije je bogatstvo sa 33,8 naraslo na 46 milijardi dolara…

LONDON– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Ekonomija- Recepti- Region- Magazin” 13. 03. 2018. 00: 02… Najbogatija žena planete: Teška 46 milijardi dolara, voli da pije i troši pare

 

Na ovogodišnjoj listi najbogatijih ljudi časopisa Forbs ove se godine našlo i rekordnih 256 žena. Njihovo je ukupno bogatstvo, u poređenju sa prošlom godinom, povećano za 20 posto i premašilo je milijardu dolara.
Većina milijarderki sa ove liste nasledila je svoje bogatstvo, ali više od četvrtine njih izdašni imetak su stvorile same.
 
Mračne tajne najbogatije žene na svijetu: Mlađi ljubavnik ju je umalo koštao bogatstva, procurili su snimci batlera otkrili šokantne detalje 
 
Najbogatija žena na svetu je Alis Volton, naslednica osnivača “Walmarta”, čije je bogatstvo sa 33, 8 naraslo na 46 milijardi dolara. “Walmart” je najveća američka i svijetska kompanija za trgovinu i najveći maloprodajni lanac koji se odnedavno uspješno probio i na polje internet trgovine u direktnom okršaju sa Amazonom.
 
KAKO ALISON TROŠI TOLIKO NOVAC?
 
Oduvijek je bila poznata kao velika ljubiteljka umjetnosti, a već je kao dijete kupila reprodukciju Pikasove slike za dva dolara.
 
Skupila je zavidnu kolekciju umjetnina, pa se tako u njenom vlasništvu nalaze dijela legendarnih američkih umetnika poput Endija Vorhola, Normana Rokvela i Džordžije O’Kif. Alis je otvorila i muzej kako bi “udomila” sve skupljene umjetnine, a još se bavi uzgajanjem konja i kupovinom nekretnina.
Međutim, njen život ne prolazi bez kontroverzi. Učestvovala je u nekoliko saobraćajnih nesreća kada je utvrđeno da je vozila u pijanom stanju, ali izvukla se samo sa opomenom.
 
Takođe se suočila sa ljutim radnicima “Walmarta”, koji su, ogorčeni enormnim bogatstvom svojih šefova, protestovali tražili veće plate.
 
Volton je tron preuzela od naslednice kozmetičkog diva “L’Oreal”, Lilijen Henriet Šarlot Betankur, koja je umrla u septembru 2017. u 94. godini…
http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net