Recent Posts

“Mekdonalds” Obračun državljana BiH i Srbije: Tukli se bejzbol palicama

“Mekdonalds” Obračun državljana BiH i Srbije: Tukli se bejzbol palicama

Više državljana Bosne i Hercegovine i Srbije učestvovalo je u fizičkom obračunu ispred restorana brze hrane “Mekdonalds” u nemačkom gradiću Kolbermor, javljaju tamošnji mediji…

KOLBERMO ( njemačka ) – objavljeno u kategoriji “Vijesti- Crna Hronika- Evropa- Magazin” 13. 03. 2018. 14: 22…  “Mekdonalds” Obračun državljana BiH i Srbije: Tukli se bejzbol palicama

Policija i dalje istražuje detalje incidenta u Kolbermoru

Nekoliko učesnika zatražilo je ljekarsku pomoć zbog zadobivenih povreda, dok su se ostali razbježali kada je policija došla na mjesto incidenta.

Policija još uvijek istražuje cijeli slučaj, tako da okolnosti pod kojima je došlo do masovne tuče za sada nisu poznate.

Lokalni mediji javljaju da su u tuči korištene i bejzbol- palice. U incidentu, navodno, niko nije uhapšen, a policija još traga za akterima.

Također, lokalne vlasti pokušavaju da nađu svjedoke, kako bi što prije riješile slučaj.

Portal “mangfall.24.de” piše da se u redakciju javio jedan od navodnih učesnika tuče, koji je izjavio da je u trenutku kada je tuča počela sa porodicom napuštao restoran.

Navodi se da je odlučio da se javi novinarima jer želi razriješiti cijelu situaciju.

On je navodno pokušao umiriti situaciju i razvaditi ljude koji su se potukli, ali je na kraju i sam povrijeđen u incidentu.

Naveo je da je mnogo ljudi stajalo sa strane, ne pokušavajući umiriti učesnike.

Policija još uvek istražuje celi slučaj, tako da okolnosti pod kojima je došlo do masovne tuče za sada nisu poznate. Masovna tuča državljana BiH i Srbije ispred “McDonaldsa” u Njemačkoj, bila je jedna od udarnih tema u Evropi…

izvor agencije

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net