Recent Posts

Dnevni horoskop za 13. mart 2018

İstanbul– objavljeno u kategoriji “Vijesti- HOROSKOP- Magazin” 13. 03. 2018. 00: 02- Pogledajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-Šta vam donosi današnji dan na polju ljubavi, posla i zdravlja, i da li će vam zvjezde danas biti naklonjene…Ovan mijenja mišljenje, Bik u punoj snazi, Blizanci zure, Rak dobro, Lav srećan, Djevica zadovoljna, Vagi treba odmor, Škorpija rešava zadatke, Strijelac razdragan, Jarca čekaju promjene, Vodolija dominra, a Ribe imaju uspješan dan. Ovo je dnevni horoskop za 13.mart 2018. godine.

ovanOVAN
POSAO: Povoljan dan za sve one koji rade u državnim službama i institucijama. Za ostale, može doći do veoma napete situacije na radnom mjestu.
LJUBAV: Strasti Vas pokreću danas i sve reakcije koje imate su vođene time! Nemojte biti pretjerano ljubomorni, pokvarićete čaroliju.
ZDRAVLJE: Moguće groznice i upalna stanja.


bikBIK
POSAO: Tokom današnjeg dana ćete riješiti sve vezano za papirologiju. Nemate previše obaveza.
LJUBAV: Izađite negdje u provod večeras! Opuštena atmosfera sa dobrom muzikom će prijati i Vama i partneru!
ZDRAVLJE: Danas se sasvim dobro osjećate.


blizanciBLIZANCI
POSAO: Preopterećeni ste obavezama. Moguće je da je neko od nadređenih baš Vama dodjelio najteži posao. Ostajete prekovremeno.
LJUBAV: Ne osjećate se baš najbolje. Nemate dovoljno vremena danas ni za partnera, ni za prijatelje.
ZDRAVLJE: Moguće glavobolje i problemi sa sinusima.


rakRAK
POSAO: Veoma odgovorno uzimate na sebe sve poslove. Dobro se osjećate u radnoj atmosferi i želite da pokažete koliko korisni možete biti.
LJUBAV: Moguće je da Vam donekle smeta to što je Vaš partner zauzeo pretjerano dominantan stav. Pokazaćete da i Vi imate ponos.
ZDRAVLJE: Uzrujani ste.


lavLAV
POSAO: Neko od Vaših mlađih kolega ili saradnika Vam kvari koncepciju. Ipak nije tako lako pobijediti Lava ni igrati se s njim…
LJUBAV: Partner očekuje previše od Vas. Radije ćete se distancirati nego ulaziti u raspravu. Veče provedite u krugu prijatelja.
ZDRAVLJE: Kardiovaskularni problemi.


vagaDJEVICA
POSAO: Niste pretjerano raspoloženi danas i izbjegavaćete svoje obaveze maksimalno. Ipak, nemate dovoljno sreće pa će Vaša lenjost danas biti i te kako primjećena.
LJUBAV: Imate potrebu za time da se opustite i ne zanimaju Vas neke ozbiljne priče.
ZDRAVLJE: Vodite računa, ne konzumirajte previše alkohola večeras.


vagaVAGA
POSAO: Opušten dan za Vas… Ne bi trebali da se opterećujete poslovnim obavezama previše. RAKVam može biti od pomoći.
LJUBAV: Emotivno ste stabilni i dobro se osjećate pored voljene osobe. Večernji časovi, pogotovo za one koji planiraju izlazak, mogu da donesu priliku za nove avanture!
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate danas, imate mnogo energije.


skorpijaŠKORPIJA
POSAO: U poslednji čas nekako uspjevate da izbalansirate sve troškove koje imate, niste u minusu. Povoljan dan za saradnju sa starijim osobama.
LJUBAV: Miran dan za Vas na ovom polju… Otprilike znate na čemu ste i prihvatate situaciju.
ZDRAVLJE: Mogući problemi sa grlom.


strijelacSTRIJELAC
POSAO: Malo ste dekoncentrisani i treba Vam više vremena nego inače da obavite rutinske poslove. Drugi dio dana je povoljniji za posao.
LJUBAV: Otvoreno pokazujete svoje namjere. Veoma interesantan dan za Vas! Ako ste slobodni možete imati više prilika za flert.
ZDRAVLJE: Problemi sa mučninom.


jaracJARAC
POSAO: Niste zadovoljni situacijom na poslu. Shvatili ste da ne možete da utičete baš na sve što želite da promijenite . Pokušajte da prihvatite situaciju u kojoj ste.
LJUBAV: Povoljan dan za one koji su u braku jer nalazite podršku u svom partneru. Oni koji su slobodni danas će odbiti nekoga, samo zato što su mrzovoljni.
ZDRAVLJE: Osjetljivi mokraćni putevi.


vodolijaVODOLIJA
POSAO: Mijenjate svoje planove. Moguće je da ćete čuti neke dobre vijesti iz daleka.
LJUBAV: Izuzetno povoljan dan za Vas! Svoje vrijeme ćete provesti u sasvim opuštenoj atmosferi, okruženi ljudima koje volite. Prija Vam Strijelac.
ZDRAVLJE: Da li imate probleme sa kilogramima?


ribeRIBE
POSAO: Racionalnije sagledavate neke stvari i polako krećete da pravite realne planove. Povoljan dan za sve one koji se bave dokumentacijom.
LJUBAV: Imaćete jedan otvoren razgovor sa osobom koju volite u kom ćete vjerovatno povrijediti jedno drugo.
ZDRAVLJE: Osjetjiv predio abdomena.

http://ibalkan.net/

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net