Recent Posts

Bivši radnik, pucao po uposlenim, jedna osoba ubijena

Bivši radnik, pucao po uposlenim, jedna osoba ubijena

U Ruzveltovoj ulici u Beogradu došlo je do pucnjave. Hitna pomoć je konstatovala smrt jedne osobe a još dve osobe se prevoze u Urgentni centar…

BEOGRAD– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Crna Hronika- Region- Magazin” 12. 03. 2018. 13: 22… Bivši radnik, pucao po uposlenim, jedna osoba ubijena

 

Jedna osoba je ubijena iz vatrenog oružja, a dvije su povređene u pucnjavi u jednoj firmi u Ruzveltovoj ulici u Beogradu. Nedaleko od mjesta zločina, u jednoj od obližnjih ulica, odjeknula je eksplozija. Kako saznajemo, aktivirana je ručna bomba, i jedan muškarac se nalazi na reanimaciji.

Prema nepotvrđenim saznanjima, policija pretpostavlja da je riječ o napadaču.

Ruzveltovoj ulici u Beogradu, kod broja 55, došlo je do pucnjave. Napadač je jednu osobu ubio, drugu teško ranio a nakon toga je pobjegao sa lica mijesta. Kasnije je, sa teškim povredama, pronađen u svom stanu na Zvezdari.

Bivši radnik firme koja se nalazi na ovoj adresi, upao je u kancelarije i počeo pucati u zaposlene.

Prema za sada nepotvrđenim informacijama, jedna osoba je ranjena, a sumnja se da je jedan radnik preminuo. Ekipe Hitne pomoći i policije su na mjestu događaja.

MUP je saopštio da je oko 11 časova bivši radnik te firme N. S. (1987) ispalio više projektila u prvacu dvojice radnika dok je treći iskočio kroz prozor.

Reporter jedne od TV stanica javio su na teren, izašle suekipe forenzičara i policije kako bi izvršili uviđaj.

Prema nezvaničnim informacijama, napadač je bio zaposlen u firmi do prije nekoliko dana…

izvor agencije

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net