Recent Posts

UZNEMIRUJUĆE Upucan u sačekuši, izrešetan u BMW-u, KAMERE SNIMILE UBICE

UZNEMIRUJUĆE Upucan u sačekuši, izrešetan u BMW-u, KAMERE SNIMILE UBICE

Policija je zatekla tijelo muškarca u automobilu. ubijen ispred svoje kuće u Ulici vojvode Skopljanca kod broja 22 na Voždovcu.

BEOGRAD: objavljeno u kategoriji “Vijesti- Crna Hronika- Region-  Magazin” 11. 03. 2018. 12: 22…UZNEMIRUJUĆE Upucan u sačekuši, izrešetan u BMW-u, KAMERE SNIMILE UBICE

Izrešetan Blažo Đurović, stari znanac policije, ubijen je u subotu iz vatrenog oružja u svom automobilu BMV u Ulici vojvode Skopljanca kod broja 22.

Prema prvim informacijama, ubistvo se dogodilo u Ulici vojvode Skopljanca, a iz Hitne pomoći poručuju da je njihova ekipa još na terenu, te ne raspolažu detaljima o slučaju za sada.

Navodno, žrtva je bila u svom automobilu marke BMW, kada je na njega pucao nepoznati napadač za kojim se još traga

Kako saznaje se iz izvora bliskih medijima, riječ je o muškarcu koji je odranije poznat policiji i koji u svom dosjeu ima više od deset krivičnih djela, među kojima su otmica, krađa, razbojništvo, iznuda…

Blažo Đurović, pucan iz automatske puške sa 15 metaka ispred doma u kojem je živio sa suprugom i dvoje diece, u trenutku kad je sa svojim automobilom marke BMV izlazio iz garaže. Na njega je rafalnu paljbu otvorio zasad nepoznati napadač iz bijelog BMV, koji je poslije napada pobjegao u nepoznatom pravcu. Vozilo koje je korišćeno u ovom krvavom činu pronađeno je sinoć zapaljeno, nekoliko kilometara od mjesta ubistva, u Tekeriškoj ulici u naselju Kumodraž.

U gepeku bijelog automobila BMV H5 je nađena automatska puška, za koju se vjeruje da je korišćena u likvidaciji Đurovića. Zasad nije poznato da li je u ubistvu učestvovao jedan ili više napadača.

– Čuo se dug rafal, bar 15 metaka je ispaljeno u Blažu- priča komšija ubijenog Đurovića. – On je svojim automobilom izašao iz garaže, krenuo na ulicu i zastao, kao da je nekog čekao. To su iskoristile ubice i otvorile vatru na njega. Nakon što je začuo pucnjavu, i Blažin brat je istrčao iz kuće, razbio staklo na automobilu i pokušao da pomogne bratu. Njemu, međutim, nije bilo spasa. Rane su bili smrtonosne i preminuo je odmah.

KAMERE SNIMILE UBICE

GOTOVO cijela Ulica vojvode Skopljanca, u kojoj se prethodne noći dogodilo ubistvo, pokrivena je kamerama, pa su okupljeni sinoć komentarisali da je čin ubistva najverovatnije snimljen.

– Kamere su zabiležile i prethodne napade na Đurovića, pa vjerujemo da će policija prepoznati i ući u trag ubicama kad pregleda snimke sa svih kamera iz komšiluka.

izvor agencije

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net