Recent Posts

BANJA LUKA PREDLOG: Enis Bešlagić, kandidat za Predsjedništvo BiH

BANJA LUKA PREDLOG: Enis Bešlagić, kandidat za Predsjedništvo BiH

DANAS STIGAO PREDLOG U gradskim i kantonalnim odborima SDP- a u toku je predlaganje kandidata za člana Predsjedništva BiH, nakon čega će rukovodstvo stranke izabrati najbolje opcije…

BANJA LUKA: objavljeno u kategoriji “Vijesti- Zanimljivosti- Region-  Magazin” 11. 03. 2018. 11: 52…BANJA LUKA PREDLOG: Enis Bešlagić, kandidat za Predsjedništvo BiH

SDP Banja Luka predlaže Enisa Bešlagića kao kandidata za Predsjedništvo BiH…

Tako je Gradski odbor Banja Luka za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH predložio glumca Enisa Bešlagića.

– Upravo uz saglasnost drugarica i drugova, prijedlog SDP-a Banja Luka, za člana Predsjedništva iz reda bošnjačkog naroda, naš glumac Enis Bešlagić. Ovo je čovjek koji može voditi naš narod u Sarajevu, u Banjoj Luci, u Mostaru – oglasili su se iz SDP-a Banja Luka na svom Facebook profilu uz objavljivanje emotivnog govora Bešlagića na dodjeli Večernjakovog pečata 2016. godine.

Podsjetimo Kantonalni odbor SDP Tuzla jučer je kao svoj prijedlog za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH nominirao državnog parlamentarca Denisa Bećirovića.

Ko će biti SDP- ov kandidat za člana Predsjedništva BiH saznat ćemo uskoro a regionalni portal iBalkan.net o svemu vas i obavjestiti….

Ljevica u BiH je dosta kritikovana zbog nesaradnje i unutarnjih previranja kada je u pitanju kandidatura za Predsjedništvo BiH. Do sada je predsjednik Demokratske fronte Željko Komšić obznanio svoju kandidaturu za člana Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda, a iz SDP-a su poručili da će oni dati svog kandidata za bošnjačkog i člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske.

Kantonalni odbor SDP Tuzla jučer je kao svoj prijedlog za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH nominirao državnog parlamentarca Denisa Bećirovića.

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net