Recent Posts

BEOGRAD Ko “visi” ko ostaje, a ko “leti” iz Vlade

BEOGRAD Ko “visi” ko ostaje, a ko “leti” iz Vlade

Nepunih godinu dana od imenovanja, kabinet Ane Brnabić mogao bi da pretrpi izmjene. Odgovora od nje kada će i da li će uopšte doći do rekonstrukcije nema…

BEOGRAD: objavljeno u kategoriji “Vijesti- Evropa- Crna Hronika- Magazin” 09. 03. 2018. 06: 22…BEOGRAD Ko “visi” ko ostaje, a ko “leti” iz Vlade

Kako se spekuliše, predsjednica skupštine Maja Gojković mogla bi sadašnju fotelju mogla da zamjeni ministarskom- i to onom u Ministarstvu kulture

Čula sam ali niko o tome nije razgovarao- rekla je ona, a na pitanje da li vidi sebe u budućnosti na takvoj poziciji, kaže da svako ko se bavi politikom želi da da doprinos nekom segmentu.

Ministar odbrane, koji je bio i za održavanje vanrednih parlamentarnih izbora, ni sada ne krije da je za rekonstrukciju vlade.

– Naravno da vrhovni komandat i predsjednik repubike ima poslednju riječ i treba da ima zadnju riječ. Uostalom, on je čovjek kome Srbija najviše vijeruje, za koga glasa i naravno da on treba da donese odluku – rekao je ministar Aleksandar Vulin.

Na pitanje da li bi volio da zadrži resor odgovara da mu je čast ono što danas radi.

Brojne spekulacije

Javnost spekuliše i da bi Jadranka Joksimovic mogla da vodi objedinjeno ministarstvo spoljnih poslova i evrointegracija.

– Mi imamo novu dinamiku i zabavu građana i medija i javnosti personalnim nivoima. Očekujem da će biti nešto od te najavljene rekonstruzkcije jer imamo ustajenu praksu da na sredini mandata idemo rekonstrukciju ili vanredne izbore – rekao je profesor sa FPN Zoran Stojiljković.

Ministarka Zorana Mihajlović je na Fejsbuku u svom osmomartovskom pismu premijerki Ani Brnabić poručuje da je vrijeme da presječe i da bi trebalo da više žena da bude na nekim odgovornijim pozicijama.

U međuvremenu se sprovode istraživanja, pa je tako za Tnajug agencija “Faktor plus” sprovela istraživanje i po njemu više od polovine građana Srbije očekuje da će Vlada Srbije da bude rekonstruisana.

Zanimljiv je i spisak onih koje više ne bi željeli da vide u zdanju u Nemanjinoj ulici: Goran Trivan, Aleksandar Antić, Slavica Đukić Dejanović, Vanja Udovičić, Vladan Vukosavljević i Branislav Nedimović…

izvor agencije

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net