Recent Posts

BEOGRAD: “Pala” tinjedž-banda, satarama pljačkali po GRADU

BEOGRAD: “Pala” tinjedž-banda, satarama pljačkali po GRADU

Hapšenje “tinjedž- bande”… policija u Beogradu neposredno nakon razbojništva u apoteci u Borskoj ulici u Beogradu uhapsili su četiri osobe, od kojih su dvije žene…

BEOGRAD: objavljeno u kategoriji “Vijesti- Crna Hronika- Zanimljivosti- Region– Magazin” 03. 03. 2018. 19: 33… BEOGRAD: “Pala” tinjedž-banda, satarama pljačkali po GRADU

Hapšenje “tinjedž- bande”…Osumnjičeni se terete da su u tri slučaja oštećenima u jednoj pošti, mjenjačnici i pumpi nanijeli lake tjelesne povrede…
KLINCI SA SATAROM TERORISALI BEOGRAD: TAKO JE KONAČNO PALA OPASNA TINEJDŽ BANDA, POMAGALE IM I DJEVOJKE!!!
Sumnja se da je izvršenjem ovih krivičnih dijela oštećenima naneta šteta za oko 240.000 dinara…
Sumnja se da su D.O. i P.Z. od radnice apoteke, uz prijetnju pištoljem i satarom, oduzeli novac, dok su ih u taksiju kojim su se dovezli čekale osumnjičene djevojke.

Uhapšeni su D.O. (1997), P.Z. (1999), I.M. (1999), J.M. (1996) iz Beograda zbog sumnje da su izvršili ovo krivično dijelo, saopšteno je iz MUP.

Takođe, postoje osnovi sumnje da su D.O. i P.Z., u januaru i februaru ove godine, uz pretnju nožem ili satarom, izvršili još pet razbojništava na teritoriji opština Voždovac, Palilula, Zvezdara i Obrenovac.

Osumnjičeni se terete da su u tri slučaja oštećenima u jednoj pošti, menjačnici i pumpi naneli lake telesne povrede.

Sumnja se da je izvršenjem ovih krivičnih dijela oštećenima nanijeta šteta za  velike novčane iznose, navodi se u saopštenju.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu u Beogradu.

izor agencije

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net