Recent Posts

SARAJEVO: Pijan, polupao dvije kafane, autobus i tablu na mjesnoj zajednici

SARAJEVO: Pijan, polupao dvije kafane, autobus i tablu na mjesnoj zajednici

Sarajevska policija uhapsila je 19- godišnjeg Jasmina T. nakon što je pijan polupao izloge na dva ugostiteljska objekta u ulici Safeta Zajke, kao i dva stakla na autobusu, te oglasnu ploču Mjesne zajednice Alipašin Most.

SARAJEVO: objavljeno u kategoriji “Vijesti- Region- Crna Hronika- Magazin” 26. 02. 2018. 13: 58…SARAJEVO: Pijan, polupao dvije kafane, autobus i tablu na mjesnoj zajednici

Uhapšen 19- godišnji Sarajlija: Pijan polupao stakla na dva kafića i autobusu

Kako saznajemo iz MUP-a KS, 19- godišnjaka su pripadnici PU Novi Grad priveli u noći sa subote na nedjelju, u 1.35 sati.

– Obaviješten je tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, a osumnjičeni je predat u u Jedinicu za osiguranje objekata i zadržavanje uhapšenih osoba MUP-a Kantona Sarajevo. Policijski službenici nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju krivičnog djela oštećenje tuđe stvari – saopćili su jutros iz MUP-a KS.

Policijski službenici Ministarstva za unutrašnje poslove Kantona Sarajevo uhapsili su 19-godišnjeg T. J. iz Sarajeva, zbog sumnje da je počinio krivično djelo Oštećenje tuđe stvari.

Tačnije, on je uhapšen jer je u subotu, u 23.25 sati u ulici Safeta Zajke u alkoholiziranom stanju, upotrebom fizičke snage i staklenom flašom razbio staklene portale na dva ugostiteljska objekta i dva stakla na autobusu marke Man.

Pored toga, razbio je staklo i na oglasnoj tabli Mjesne zajednice Alipašin Most, također na području općine Novi Grad.

“O svemu je obaviješten tužilac Tužilaštva Kantona Sarajevo, a T. J. je predat u Jedinicu za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a KS-a. Policijski službenici nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju navedenog krivičnog djela”, zaključuje se u saopćenju MUP-a KS-a.

 

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net