Recent Posts

MOĆ OSVETE: Kako je prevara zatvorila jednu pekaru???

MOĆ OSVETE: Kako je prevara zatvorila jednu pekaru???

Već dve godine kupujem u obližnjoj pekari. Ljubazna pekarka, uvijek nasmejana, juče je bila potištena. Kaže da odlazi. Ubjeđena da je to njena pekara, pitam je zašto zatvara, mislila sam da joj dobro ide. Kaže, nije to moja pekara, njegova je…

ISTANBUL: objavljeno u kategoriji “Vijesti- Evropa- Zabava- Zanimljivosti- Magazin” 23. 02. 2018. 22: 03…MOĆ OSVETE: Kako je prevara zatvorila jednu pekaru???

Dok je ona mijesila, on je varao…

– Stvarno? A meni je dijelovalo da je tvoja, stalno si tu…

– Pa to i jeste problem. Dok sam ja radila ovdje dan- noć, on je jurio druge ženske. Ali eto mu sad, i nek radi sam. A videćeš da će sutra da zatvori, jer je bez mene nesposoban.

Ne znam šta da kažem, ali osjećam potrebu da je utješim…

– E, baš mi je žao. Ali, snaći ćeš se ti već nekako…

– Ma, naravno, ima da ga zovem na svadbu, da mi bude kum- kaže ona i nasmeja se.

Sutradan, prolazim pored pekare. Na vratima velikim slovima piše “ZATVORENO”…

Htedoh da dopišem “zbog prevare”, ali nekako mi se čini da to svi u kraju već znaju…

Jedno istraživanje sprovedeno na 1.000 muškaraca i žena pokazalo je zanimljive rezultate istraživanja jačine oglašavanja tokom seksa i otkrilo kako da shvatite da li vas partner vara.

 

Čak 62 odsto žena i 72 odsto muškaraca otkrili su da su bili glasniji “u tuđim krevetima”, odnosno kada su varali partnere, piše jedan engleski sajt

Takođe, 88 odsto pripadnica ljepšeg pola izjavilo je kako su glasnije nego njihovi partneri tokom seksa, a 71 odsto muškaraca izjavilo je kako ih još više uzbuđuje činjenica da im je partnerka bučna.

Istraživanje pokazuje da jačina zvuka vođenja ljubavi može uticati na kvalitet, na obostrano zadovoljstvo i samopouzdanje ljubavnika.

Izgleda da oni koji vole ljubavne avanture su i slobodniji u seksu te i spremniji na glasnije vođenje ljubavi, očito isti je slučaj sa zatvorenom pekarom u jednom gradu na Balkanu…

izvor agencija

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net