Recent Posts

STRAŠNO: Opasnost na društvenim mrežama, „Duvanje je zdravlje, sport je za štrebere“

STRAŠNO: Opasnost na društvenim mrežama, „Duvanje je zdravlje, sport je za štrebere“

„Duvanje je zdravlje, sport je za štrebere“ i „Dosta riječi, nek se vatrom liječi“ skandalozni su slogani kojima su se administratori stranice „Beograd na vutri“ rugali sloganima za podsticaj nataliteta…

BEOGRAD– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Estrada- Crna Hronika-  Evropa- Magazin” 21. 02. 2018. 17: 12- STRAŠNO: Opasnost na društvenim mrežama, „Duvanje je zdravlje, sport je za štrebere“

Mladima u Srbiji prijeti nova opasnost na društvenim mrežama, ovog puta zbog skandalozne Fejsbuk stranice „Beograd na vutri“, koja svakodnevno promoviše korišćenje marihuane i time podstiče narkomaniju među mladima, a ima čak 21.000 lajkova!!!

Administratori ove grupe su toliko ažurni da svakog dana ubacuju nove objave, a kada su objavljeni slogani s konkursa za podsticanje nataliteta, iskoristili su priliku da se rugaju državi i tražili od pratilaca da smisle slogan koji bi podsticao „duvanje“!!!

– Ministarstvo varenja i blejanja objavilo je rezultate javnog poziva za izradu slogana koji će biti korišćen u kampanji za promociju vutre s ciljem podsticanja duvanja u Srbiji!

Prvo mijesto dijele slogani „Ljubavi i leda, toga uvokek treba!“ i „Samo vajdu, reci ne pajdu!“, a drugo „Duvanje je zdravlje, sport je za štrebere“ i „Dosta riječi, nek se vatrom liječi“ – piše na stranici.

Na najveći hrišćanski praznik Božić, 7. januara ove godine, napisali su: „Mir božji, Hristos na vutri“. Među brojnim osobama koje prate stranicu ima mnogo mladih.

Socijalni psiholog dr Vesna Tomić kaže da roditelji i institucije moraju da obavljaju svoju dužnost.

Podsjetimo,mediji suje već pisali o Fejsbuk stranici „Droga Srbija“, na kojoj su maloljetnici postavljali fotografije sa narkoticima, a u jučerašnjem broju pisali su i fotografijama na kojim su se djeca slikala sa oružjem. U MUP Srbije juče nam je rečeno je da policija radi na identifikaciji administratora ove grupe.

izvor  agencije

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net