Recent Posts

Bombaški napad: Eksplodirala naprava postavljena ispod “mercedesa”

Bombaški napad: Eksplodirala naprava postavljena ispod “mercedesa”

U Bihaću je rano jutros odjeknula eksplozija… eksplodirala naprava postavljena ispod mercedesa u naselju Midžić Mahala

BIHAĆ: objavljeno u kategoriji “Vijesti- Region- Crna Hronika- Magazin” 19. 02. 2018… 13: 23… Bombaški napad: Eksplodirala naprava postavljena ispod “mercedesa”

“Policijska stanica Bihać oko 5 sati jutros obaviještena je da je aktivirana eksplozivna naprava, koja je prethodno postavljena ispod prednjeg dijela putničkog automobila. Ovom prilikom nije bilo povrijeđenih. Uviđaj trenutno vrše istražitelji Odsjeka kriminalističke policije Policijske stanice Bihać, pod nadzorom kantonalnog tužioca, nakon čega će biti poznato više informacija.”, potvrdila je Snežana Galić, portparol MUP-a USK.

Usljed eksplozije i detonacije, nastala je velika materijalna šteta na automobilu, kao i na kući uz koju je bio parkiran.

Uviđaj trenutno vrše istražitelji Odsjeka kriminalističke policije Policijske stanice Bihać, pod nadzorom kantonalnog tužioca, nakon čega ćemo imati više informacija – kazala je Snežana Galić, portparol MUP-a USK.

Uslijed eksplozije i detonacije, nastala je velika materijalna šteta na automobilu, kao i na kući uz koju je bio parkiran.

Kako je potvrđeno za regionalni portal iBalkan.net iz MUP-a USK, oko 5 sati policijskoj stanici je prijavljeno da je aktivirana nepoznata eksplozivna naprava koja je bila postavljena pod automobil “mercedes”.

U eksploziji nije bilo povrijeđenih, dok je na vozilu pričinjena materijalna šteta, kao i na kući u čijoj blizini je bio parkiran.

Uviđaj, pod nadzorom Tužilaštva USK, na mjestu događaja obavljaju pripadnici Sektora krim-policije PS Bihać.

– Nakon uviđaja bit će poznato da li je i o kakvoj eksplozivnoj napravi riječ – kazala nam je glasnogovornica MUP-a USK Snežana Galić.

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net