Recent Posts

ISTANBUL Amela TERZIĆ i Elzan BIBIĆ šampioni 23. Prvenstva Balkana

ISTANBUL Amela TERZIĆ i Elzan BIBIĆ šampioni 23. Prvenstva Balkana

Atletičari Novog Pazara i reprezentacije Srbije Amela Terzić i Elzan Bibić osvojili su danas zlatne medalje na 23. Prvenstvu Balkana u dvorani koje je održano u Istanbulu.

ISTANBUL: objavljeno u kategoriji “Vijesti- Region- Sport- Ostali sportovi- Magazin” 18. 02. 2018… 11: 43…ISTANBUL Amela TERZIĆ i Elzan BIBIĆ šampioni 23. Prvenstva Balkana

AMELA Terzić je ŠAMPIONSKI slavila na 3.000 metara vremenom od 4:17,64 minuta.

“Zadovoljna sam kako je trka tekla, a još više njenim rezultatom. I dalje sam prva na Balkanu, što je najbitnije”, rekla je Terzić,neposredno pošto je šampionski istračala u dvorani za zimske sportove ATAKOY na evropskoj strani Istanbula za regionalni portal http://iBalkan.net.

Bibić je do trijumfa na 3.000 metara stigao ostvarenjem od 8:08,34 minuta.

“Trka se odvijala onako kako sam hteo. Poslednjih 400 metara osetio sam bol u tetivi i razmišljao sam da li da dodam gas ili usporim, ali odlučio sam da se borim i ne prepustim nikome tron”, kazao je Bibić.

Sjeničanin Asmir Kolašinac završio je kao četvrti u bacanju kugle sa 20,06 metara, dok je Pazarka Teodora Simović bila pretposlednja, deveta na 3.000 metara sa 10:02,41 minuta.

“Očekivanja nisu ispunjena. S obzirom da sam u dobroj formi i da sam spreman da bacim dalje od ovoga danas, ne mogu biti zadovoljan. Ipak, takmičiću se na mitingu u Beogradu već u sredu, tu se nadam boljem rezultatu”, rekao je Kolašinac.

Srbija je na 23. dvoranskom šampionatu Balkana u Istanbulu osvojila dve zlatne, srebrnu i bronzanu medalju, pa je u ekipnom poretku zauzela šesto mesto od 17 nacionalnih selekcija.

Pored Prvenstva Balkana koji se održao 17. februara, atletičari iz Novog Pazara nastupit će i  na međunarodnom dvoranskom mitingu, Istanbul kupu, koji će se održati sutra 18. februara.

Senad Senko Župljanin i http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net