Recent Posts

BEOGRAD Šta kažu u kladionicama: Ko dobija izbore u Beogradu

BEOGRAD Šta kažu u kladionicama: Ko dobija izbore u Beogradu

Prema prognozama kladionirača najbolji rejting od 40, 2 odsto ima lista “Aleksandar Vučić- Zato što volimo Beograd.”

BEOGRAD: objavljeno u kategoriji “Vijesti-Tehnologija- Zabava- Evropa- Magazin” 17. 02. 2018… 12: 43…BEOGRAD Šta kažu u kladionicama: Ko dobija izbore u Beogradu

Hoće li se prognoze ostvariti???
Prema danas objavljenim kvotama kladionice Mocart, favorit za novog gradonačelnika Beograda je funkcionerka SNS i predsjednica opštine Savski Venac Irena Vujović, a odmah za njom je aktuelni gradski menadžer Goran Vesić.

Na drugom mjestu, objavljeno je na sajtu Mediijanbet, lista “Dragan Đilas – Beograd odlučuje, ljudi pobeđuju” sa 16,8 odsto podrške.

Treća po redu je lista grupe građana “Aleksandar Šapić- gradonačelnik” sa 10,8 odsto, a iza njih je lista “Da oslobodimo Beograd – DS, SDS, Nova i ZEP” sa rejtingom od 7,1.

Prema istim prognozama, cenzus od pet odsto prešle bi još liste “Ivica Dačić – SPS – JS – Dragan Marković Palma” sa 6,91 odsto podrške i “Dosta je bilo i Dveri – Da ovi odu, a da se oni ne vrate”, sa rejtingom od 5,4 odsto.

Ispod cenzusa, kako procjenjuju kladioničari, nalaze se radikali sa 4,2 odsto, Inicijativa “Ne davimo Beograd – žuta patka” sa tri odsto i Demokratska stranka Srbije sa 1,4 odsto.

Ostale liste, prema ovim prognozama, imaju rejting ispod jednog procenta, navodi se na sajtu Medijanbet.

Kvota da će se Irena Vujović nakon gradskih izbora koji će biti održani 4. marta useliti u Stari dvor, trenutno je 2,5, što znači da se na 1000 uloženih dinara dobija 2,500.

Odmah iza nje je Vesić sa kvotom 3, a nešto manje šanse kladionica daje aktuelnom gradonačelniku Siniši Malom 3,5, a svi su kandidati za odbornike “Aleksandar Vučić – Zato što volimo Beograd!”.

Izbori u Beogradu se održavaju 4. marta.

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net