Recent Posts

TINEJDŽERKA PRODAJE NEVINOST: Cijena došla do pola miliona eura

TINEJDŽERKA PRODAJE NEVINOST: Cijena došla do pola miliona eura

Jedna tinejdžerka je ponudila nevinost na internet aukciji kako bi skupila dovoljno novca da majci kupi kuću…

Mins Žerais– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Zabava- Zanimljivost- Globus- Magazin” 15. 02. 2018… 00: 03… TINEJDŽERKA PRODAJE NEVINOST: Cijena došla do pola miliona eura…

Djevojka (19) koja se predstavlja kao Rozali Pinjo iz Minsa Žeraisa, za početnu cijenu je stavila 300.000 eura, a kaže da je već dobila ponudu od 500.000 eura.

Aukcija će se završiti u maju, a ona se nada da će dobiti 850.000 eura…

Rozali je rekla da ju je na ovaj potez natjerala teška finansijska situacija i da neće odustati iako je već dobila brojne negativne komentare.

– Ovo radim za svoju porodicu. Ima nas sedmoro, moja mama, moja dva brata, tri sestre i ja. Otac nas je ostavio prije 10 godina. Veoma nam je teško. Samo moj stariji brat radi i jedva može da nam plati račune. Preživljavamo na jednom obroku dnevno- rekla je ona za “Mirror”…

Ona je rekla da nije nervozna zbog gubitka nevinosti, već da se raduje novcu…

– Ne mogu da zamislim bolji način da izgubim nevinost- rekla je ona.

Rozali je uz svoju objavu uz aukciju postavila i spisak pravila, pa tako onaj koji pobjedi na aukciji ne smije da ima polno prenosive boelsti, mora da koristi kondom, ne smije nikakvo nasilje da vrši nad njom.

Pobjednik će dobiti boravak u hotelu sa njom u trajanju od 12 sati…

Ipak ona će se obezbjediti tako što će u istom hotelu biti i jedna osoba od povjerenja koju će s veremena na vrijeme obavještavati o tome da li je sve u redu i da, ako je potrebno još nekog obavjesti o tome gdje je ona i sa kim.

Rozali do sada nije otkrila porodici ni prijateljima svoju namjeru.

– Moja majka će saznati, kada za to bude vrijeme. Biće razočarana, ali će s vremeno razumjeti- rekla je ona.

Rozali ponekad zaradi neki novac radeći kao frilenser. Međutim, nezaposlenost u Brazilu je visoka, a ona želi da se koncentriše na studije.

Novcem od aukcije želi da pobljša život porodice i da je preseli u drugi grad gdje ima više mogućnosti za zapošljavanje.

– Kupiću mami lijepu kuću, platiti studije i početi svoj biznis. Pokušaću da živim mirnim životom, bez razmišljanja da li ću imati hranu na stolu sutradan za ručak- ispričala je djevojka…

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net