Recent Posts

BAHATI Dodik hrvatskom novinaru: Slušaj TI, daj mi taj mikrofon…

BAHATI Dodik hrvatskom novinaru: Slušaj TI,  daj mi taj mikrofon…

Srbi su imali očekivanja da se Hrvati ispričaju zbog mnogo čega u prošlosti, Srbi imaju daleko više razloga za to- poručio je Milorad Dodik novinaru RTL-a, ponavljajući hrvatsku riječ “ispričavati” kako ju je koristio i novinar.

Zagreb- objavljeno u kategoriji “Vijesti- Ekonomija- Crna Hronika- Tehnologija- Putovanja- Region- Magazin” 15. 02. 2018… 06: 53…BAHATI Dodik hrvatskom novinaru: Slušaj TI, daj mi taj mikrofon…

Na novinarsku konstatciju da je hrvatska javnost od srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića očekivala da će se tokom posjete Zagrebu izviniti za počinjene zločine, Dodik je kazao da su Hrvati nad Srbima napravili mnogo veća zlodjela.

“Kupujemo 2500 pušaka. Nemamo što kriti”, potvrdio je Dodik ovog tjedna navode koji su se pojavili u medijima, naknadno kazavši kako je plan vlasti u RS naoružati svakog pripadnika policijskih snaga koji standarno posjeduju pištolje i nekom vrstom oružja duge cijevi, odnosno puškama ili strojnicama.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik uspio je isprovocirati novu političku krizu u Bosni i Hercegovini najavama o kupovini velikog kontigenta oružja namijenjenog entitetskoj policiji…

Kamere RTL Televizije uhvatile su Dodika u manastiru u mjestu Donji Budački u Karlovačkoj županiji, a upitali su ga je li najava nabavke novih pušaka jedna od metoda zastrašivanja političkih protivnika.

Na to je Dodik novinaru uzeo mikrofon i rekao: “Slušaj, daj mi taj mikrofon. Ja kad se pojavim, ja sam dovoljan za strah političkih protivnika, ne treba meni puška”, što je propraćeno smijehom njegovih domaćina.

Dodao je kako ne razumije zašto se u BiH digla takva drama oko 2500 pušaka.

– Pa nismo imali skoro nikakvo oružje, pa i vi ste nabavili nove pa nikome ništa. S obzirom na prijetnje u regiji i BiH, nama je to potrebno- poručio je.

Komentirao je i Vučićevu posjetu te kazao kako je predsjednik Srbije donio poruku mira i da se njemu čini da bi nakon susreta predsjednice RH i njega stvari mogle krenuti na bolje.

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net