Recent Posts

Milijarder se odrekao sina koji ima sa supermodelom: Šokantni razlozi

Milijarder se odrekao sina koji ima sa supermodelom: Šokantni razlozi

Dok nije upoznala francuskog milijardera Fransou Anri Pinoa (54), glumica Selma Hajek je imala sasvim drugačije prioritete u životu. Međutim, udajom 2007. godine sve se u njenom životu promijenilo…

MONAKO– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Svijet- Estrada – Magazin” 12. 02. 2018. 00: 02… Milijarder se odrekao sina koji ima sa supermodelom: Šokantni razlozi

Fransoa Anri Pino, francuski milijarder i suprug slavne glumice Salme Hajek, odrekao se četvorogodišnjeg sina koje ima sa supermodelom Lindom Evanđelistom jer, kako kaže, „ta priča je iza njega i nije više dio njegovog života”.

– Moja veza sa Lindom Evanđelistom odavno više nije aktuelna. Tako sam ostavio i sve drugo u vezi sa njom iza sebe- rekao je Pino.

Evanđelista je angažovala advokata kako bi se izborila za novčanu nadoknadu koju Pino kao otac dječaka mora da plaća na mjesečnom nivou, što je do sada izbjegavao.

Manekenka je zatražila 46.000 dolara mjesečno za izdržavanje svog sina, na šta je milijarder reagovao hladno izjavivši da ga ta priča ne zanima jer više nije dio njegovog života.

Čak je, kako očevici tvrde, promrmljao da ni sam nije siguran da je dijete njegovo.

Podsećamo, lijepa glumica je u braku sa Fransoom rodila ćerku, Valentinu, koja ove godine puni deset godina. Fransoa je inače, osim po svom velikom bogatsvu, poznat i po tome što se 2011. godine odrekao svog tada petogodišnjeg sina, koga je dobio sa bivšim supermodelom Lindom Evanđelistom.

Fransoa se tada odrekao sina i obrazložio da ga prošlost ne zanima i da je Lindino pokretanje postupka pred sudom protiv njega moglo da ugrozi Selminu trudnoću, jer je glumica sve to doživjela kao veliku traumu. Fransoa je prije braka sa Lindom, još jednom bio oženjen i to sve do 2004. godine. Iz tog braka, sa nepoznatom ženom, ima dvoje djece.

izvor agencije

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net