Recent Posts

Incident u Zagrebu: Poslanik Mosta pokušao da presretne Vučića

Incident u Zagrebu: Poslanik Mosta pokušao da presretne Vučića

Saborski zastupnik Mosta Miro Bulj napravio je danas incident, kada je pokušao da presretne predsjednika Aleksandra Vučića na ulasku u Sabor…

ZAGREB– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Crna Hronika- Evropa- Kultura- Magazin” 13. 02. 2018. 00: 01…Incident u Zagrebu: Poslanik Mosta pokušao da presretne Vučića

Kamere su naime pratile predsjednika Vučića koji je pješice pošao iz sjedišta hrvatske vlade preko Markovog trga do zgrade hrvatskog parlamenta, a na snimku se samo čulo kako Bulj dobacuje nešto Vučiću, ali, pošto ga je obezbjeđenje zadržalo dalje, nije se moglo razabrati šta je doviknuo.

Čulo se, međutim, i videlo kako mu Vučić, nimalo uznemiren, odgovara:

– Nisam se uplašio, mogu da vam odgovorim na svako pitanje, za mene nema tabu tema… – rekao je Vučić.

Hrvatski novinari javili su da je Bulj pokušao da izađe pred srpskog predsjednika, ali nije uspio, pa mu je dobacio “kada će posietiti hrvatsku Glinu”.

Bulj je prije toga učestvovao na protestu hrvatskih veterana i udovica na Trgu bana Jelačića, a u izjavi novinarima je protestovao što im nije dozvoljen protest na Markovom trgu.

Bulj je rekao da ne razumije zbog čega predsjednik Srbije dolazi i zašto su ga zvali predsjednica Kolinda Grabar- Kitarović i predstavnici hrvatske diplomatije.

– Ovo je samo igrokaz koji vređa porodice poginulih branitelja, kojima je zabranjen legalno prijavljen protest na Trgu svetog Marka – kazao je Bulj.

Posjet Aleksandra Vučića u Hrvatsku danas je glavna vijesti u svim srpskim medijima. Najveći portali prate događanja u Zagrebu iz trenutka u trenutak, a osim Vučićevih sastanaka i konferencija za medije, dosta prostora posvećeno je i protestu protiv Vučića i atmosferi koja vlada u Zagrebu.

Dvodnevni posjet Vučića Zagrebu u srpskim medijima za prvo mjesto po zastupljenosti bori se jedino sa sprovodom glumca Nebojšte Glogovca, koja je održana danas na novom groblju u Beogradu. Primjerice, iako prati događaje u Zagrebu, više prostora na naslovnoj stranici posvećuje pogrebu, komemoraciji i oproštaju kolega od poznatog glumca…

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net