Recent Posts

Trudna u 45. godini: Kameron Dijaz čeka bebu

Trudna u 45. godini: Kameron Dijaz čeka bebu

Američki tabloidi pišu da će holivudska zvijezda Kameron Dijaz i njen suprug, roker Bendži Maden (38), uskoro postati roditelji…

Istanbul– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Globus- Estrada- Zabava- Magazin” 11. 02. 2018. 00: 24- Trudna u 45. godini: Kameron Dijaz čeka bebu

HOLIVUDSKA GLUMICA TRUDNA U PETOJ DECENIJI: Kameron Dijaz uslikana sa zaobljenim stomačićem!!!

Američka glumica Kameron Dijaz (46) je provjereno u drugom stanju…

Junakinja “Čarlijevih anđela” i mnogima omiljenog romantičnog ostvarenja “Odmor”, Kemron Dijaz trudna je u 45. godini. Glumica je oduvek tvrdila da ne planira da se ostvari u ulozi majke, ali je svoje mišljenje, očigledno, promijenila.

Dijazova svoje prvo djete očekuje sa suprugom, poznatim rokerom Bendžijem Madenom…

Kemron Dijaz je uslikana u Los Anđelesu u širokoj haljini, zbog čega su svi počeli da spekulišu da je trudna, a ona se ovim povodom nije oglašavala.

Američki tabloidi pišu da će holivudska zvijezda i njen suprug, roker Bendži Maden (38), uskoro postati roditelji. Glumica je uslikana u Los Anđelesu dok je izlazila iz auta u širokoj haljini ispod koje se nazirala punija figura.
 
Radar Online piše da su glumica i njen suprug dugo pokušavali da se ostvare kao roditelji, kao i da će dolazak bebe pomoći braku koji je donedavno bio na klimavim nogama.

Kameron i Benži u braku su od januara 2015. godine, a koliko se volje svijedoči i njegova rođendanska čestitika upućena Dijazovoj u kojoj joj govori da je ona “jedna i jednina”.

“Ne želim djecu”
Glumica je u jednom intervjuu u oktobru prošle godine rekla: “Nisam se pokajala što sam još sa 18 godina riješila da ne želim da rađam djecu. Djeca podrazumevaju obaveze, a ja očekujem mnogo od života, i želim da se potpuno posvetim sebi, ali i da radim za druge”…

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net