Recent Posts

KONAČNO Riješena dilema- brada ili ne

KONAČNO Riješena dilema- brada ili ne

Ako se pitate jesu li muškarci s bradama privlačniji od onih koji se briju, žene su odlučile – a evo i odgovora…

İstanbul– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Region, Zabava, Zanimljivosti, Magazin” 11. 02. 2018. 00: 04- KONAČNO Riješena dilema- brada ili ne

Zašto muškarcima raste brada? Nije zbog razloga na koji ste pomislili Muškarcima dlake na licu služe kako bi se istaknuli među ostalim muškarcima…

Brada je od davnina simbol muškosti, no nekako se krajem prošlog i početkom ovoga stoljeća zagubila u trendovima ovakvih i onakvih -seksualaca… ipak, da ne bi sve bilo tako crno za bradonje, stigao je hipsterski pokret i vratio je na velika vrata kako na ulice, tako i ženska srca.
 
Naime, krajnje je vrijeme je da prestanete zadirkivati svoje bradate prijatelje. U studiji časopisa Evolutionary Biology osam i pol tisuća žena odgovorilo je da su muškarci s bradama privlačniji od onih koji ne nose bradu.
 
Rezultat je bio zapanjujući: sve do jedne, žene koje su sudjelovale u istraživanju rekle su kako su muškarci s bradom privlačniji.
 
Nekoliko dana stara brada dobila je najviše pozitivnih ocjena, a zatim su na ljestvici prava, dugačka brada i “lagana neobrijanost”.
 
Istraživači kažu da tipične muške odlike, poput snažne čeljusti signaliziraju zdravlje i razinu testosterona koje žene ne traže kada razmišljaju o partneru s kojim će provesti ostatak života. Brada se, s druge strane, povezuje s dobi i statusom.
 
Prema rezultatima druge studije, brada je ženama dokaz da se muškarac može natjecati s drugima. I pobjediti.
 
Stoga, prije nego što sljedeći put posegnete za britvicom, razmislite malo…
http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net