Recent Posts

TUGA I ŽALOST Poslednji dani Nebojše Glogovca: Stalno se igrao i šetao sa ćerkom

TUGA I ŽALOST Poslednji dani Nebojše Glogovca: Stalno se igrao i šetao sa ćerkom

Nebojša Glogovac: Zdrav čovJek ima hiljadu želja, a bolestan samo jednu. Tako je bilo i sa glumcem Nebojšom Glogovcem, koji je činio sve što je mogao da pobJedi tešku bolest…

BEOGRAD: objavljeno u kategoriji “Vijesti- Kultura- Region- Magazin” 10. 02. 201. 14: 52… TUGA I ŽALOST Poslednji dani Nebojše Glogovca: Stalno se igrao i šetao sa ćerkom

Nebojša Glogovac: Dane pred smrt proveo je uz porodicu obavljajući svakodnevne aktivnosti kao da nema dijagnozu teške bolesti…

Na njegovom licu niko nije mogao da primeti da ga to razara.

– Nebojša je poslednje dane proveo potpuno normalno, štaviše, da informacija o njegovom zdravstvenom stanju nije stigla u medije niko ne bi ni naslutio da je bolestan. Na njegovom licu, u njegovom pokretu i blagom osmjehu to se nije dalo primjetiti. Nakon što se vratio sa liječenja iz Njemačke bio je uvjeren da će sve ići svojim tokom i da je na korak do ozdravljenja, a onda su se rezultati pogoršali. I dalje je gajio nadu – kaže Nebojšin prijatelj.

Poslednje dane provodio je na Dorćolu, gdje je i živio sa ženom i ćerkom. Svakodnevno je šetao sa ćerkicom Sunčicom i ugađao joj. Ona i njegovi sinovi bili su slamka spasa za koju se hvatao kao najveći razlog zbog kojeg mora da se bori.

– Svakoga dana i večeri šetao je sa njom starim dijelom Dorćola i Kalemegdanom. Igrali su se non- stop. Čak i ako je ispijao kafu sa prijateljima u obližnjem kafiću, vodio ju je sa sobom. Smejao se svakoj njenoj novoj izgovorenoj riječi. Ako je tražila pažnju sve je ostavljao i odlazio da sa njom šeta, igra se u parku ili sjedio na podu. Bila je centar njegovog svijeta- kažu komšije preminulog glumca.

Glogovac je otac i već odraslih sinova Miloša (17) i Gavrila (20), iz prvog braka sa Minom Glogovac…

Kažu da je znao da odluta mislima dok pije jutarnju kafu ali riječima svoje strahove nije iskazivao. Išao je u prodavnicu, odlazio i dolazio iz stana, kao i mijesecima prije toga. Svoju bol nosio je dostojanstveno, tako je i otišao.

Glumac Nebojša Glogovac biće sahranjen u ponedeljak, 12. februara, u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu…

Glogovac je preminuo u Beogradu u 49. godini, poslije kratke i teške bolesti.

Glumac Nebojša Glogovac hitno je 30. januara ove godine primljen u bolnicu u Beogradu zbog ozbiljnog zdravstvenog problema.

Tada se saznalo da je Glogovac teško bolestan i da je njegovo zdravstveno stanje ozbiljno. Bio je smješten u Institutu za onkologiju.

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net