Recent Posts

Dnevni horoskop za 8. februar 2018

İstanbul– objavljeno u kategoriji “Vijesti- HOROSKOP- Magazin” 08. 02. 2018. 00: 02- Pogledajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-Danas je četvrtak i ovu radnu nedjelju polako privodimo kraju. Iako je zima u punom jeku, bar bi tako trebalo da izgleda i da sve se bijeli od snježnog prekrivača, od te idilične slike osta samo sjećanje na istu od ranije. Nemate razlog da vrijeme provodite po kućama, vrijeme i sunčani sati naprosto mame da se izvučete iz toplih domova i aktivirate se-Uspješan dan za Ovna, Biku ne prijaju promjene, Blizanci prilagodljivi, novi posao za Raka, komplikacije za Lava, Djevici potrebna regeneracija, Vaga se dvoumi, dobar dan za Škorpiji, Strijjelac u poslu, Jarac zarađuje, Vodolija jaka, a Ribe umorne. Ovo je dnevni horoskop za 08.februar 2018. godine.

OVAN
POSAO: Želite da obnovite staru poslovnu saradnju. Nemojte da čekate nego preduzmite nešto po tom pitanju jer i druga strana može biti zainteresovana.
LJUBAV: Možda nećete imati dovoljno vrijemena za partnera. Ako ste slobodni, željećete da sa Vagom ili Vodolijom pokrenete neku konkretniju priču.
ZDRAVLJE: Manji problemi sa cirkulacijom.

BIK
POSAO: Imaćete pune ruke posla danas. Pred Vama će biti čitav nedeljni plan po kom ćete morati da postupate. Odgovorno uzmite stvari u svoje ruke. Poslodavci će biti zadovoljni Vama.
LJUBAV: Imate osjećaj da Vam je veza zapala u kolotečinu. Mijenjajte stvari! Želite da Vas partner iznenadi, ali on možda razmišlja o sasvim drugačijim stvarima…
ZDRAVLJE: Nemojte se prejedati.

BLIZANCI
POSAO: Na poslovnom planu danas možete imati više sreće nego što očekujete. Neke stvari će se okrenuti u Vašu korist. Nemojte da širite neprovjerene informacije.
LJUBAV: Zaljubljeni ste i to ćete otvoreno pokazati danas! Uživaćete sa voljenom osobom, koja može biti mlađa od Vas.
ZDRAVLJE: Niste u lošem stanju.

RAK
POSAO: Na privatnom planu su se pojavili problemi, pa niste skoncentrisani na posao. Imaćete puno obaveza bez obzira na sve.
LJUBAV: Mogući su problemi u komunikaciji sa partnerom ili pritisak porodice loše utiče na Vas. Razdražljivi ste i nemojte u takvom stanju ništa da odlučujete.
ZDRAVLJE: Mogući bolovi u prijedjelu grudnog koša. Obratite se ljekaru.

LAV
POSAO: Iskoristite danas sve prilike. Održavajte kontakte sa Vagom i Vodolijom jer ćete imati uspiješnu saradnju. Današnji dan je idealan za poslovnu komunikaciju i dogovore. Možda potpišete neki važan ugovor.
LJUBAV: Imate osjećaj da Vas partner odbacuje a ne znate koji je razlog. Nekad ne vidite ni sopstvene greške. Riješite probleme iskrenim razgovorom.
ZDRAVLJE: Manji problemi sa pritiskom.

DJEVICA
POSAO: Moguće je da je došao dan kada ćete konačno nešto naplatiti ili ćete doći do nekog novca. Možda nije dovoljno, ali bolje išta nego ništa.
LJUBAV: Niste sigurni u svoje emocije. Potrebno Vam je da se malo distancirate, na suptilan način ćete to i učiniti.
ZDRAVLJE: I dalje imate malo osjetljiv imunitet.

VAGA
POSAO: Haotična situacija na radnom mjestu. Mogući su sukobi sa kolegama i podređenima. Držite se podalje od Riba.
LJUBAV: Želite da provedete večnost sa partnerom. Ako ste slobodni onda ćete prihvatiti neku ponudu za piće ili večeru.
ZDRAVLJE: Manjak energije, potreban Vam je svjež vazduh i odmor.

ŠKORPIJA
POSAO: Niste zadovoljni situacijom. Imate utisak da niko ne radi posao kako treba sem Vas.
LJUBAV: Privlači Vas zauzeta osoba i veliko je pitanje da li ćete jedno drugome odoljeti. Ako ste u braku onda su mogući manji konflikti sa partnerom.
ZDRAVLJE: Nervozni ste.

STRIJELAC
POSAO: Tokom današnjeg dana će Vam na polju posla doći pomoć od prijatelja ili kolege kog mnogo cijenite.
LJUBAV: Niste sigurni da li želite nešto ozbiljno, ali se po Vama vidi da ste prema određenoj osobi počeli da gajite emocije.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

JARAC
POSAO: Završićete neki važan projekat ili ćete očekivati da Vas neko pohvali. To će se i desiti, samo ne danas.
LJUBAV: Niste baš raspoloženi pa Vam svašta može smetati, čak i način na koji partner diše. Nemojte da pravite problem gdje ga nema, izađite na svež vazduh.
ZDRAVLJE: Možda postoji razlog iz kog biste trebali da posjetite ljekara.

VODOLIJA
POSAO: Očekujete važne vijesti iz neke visoke institucije. Dobar posao sa državom.
LJUBAV: Željeli biste da pružite voljenoj osobi maksimum svoje pažnje. Ako ste slobodni moguć je sastanak, susret i nešto više od flerta sa Vagom ili Lavom.
ZDRAVLJE: Krećite se više! Jačajte vitalnost.

RIBE
POSAO: Preopterećeni ste novcem i brigama. Riješićete stvari uz pomoć drugih ljudi. Možda Vas je neko pogrešno protumačio, riješite problem u startu.
LJUBAV: Posvetite svoje slobodno vrijeme voljenoj osobi i biće Vam lijepo. Šta vam više i treba.
ZDRAVLJE: Bolji dani dolaze.

http://ibalkan.net/

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net