Recent Posts

OD DANAS “Bitka za Beograd”: Glavna tačka sukoba, ZA i PROTIV Vučića

OD DANAS “Bitka za Beograd”: Glavna tačka sukoba, ZA i PROTIV Vučića

Glavna tačka sukoba i u predizbornoj kampanji u Beogradu je da li si “za” ili “protiv” Vučića a sve ostale teme, poput besplatnih udžbenika, vrtića, šetališta su samo jedna vrsta “folklora”…

BEOGRAD–  objavljeno u kategoriji “Vijesti, Ekonomija, Region, Magazin” 06. 02. 2018. 13: 55…OD DANAS “Bitka za Beograd”: Glavna tačka sukoba, ZA i PROTIV Vučića

Predsjednik Srbije u kampanji za lokalne izbore… Što se stide da podržavaju SNS???

– Ti besplatni udžbenici, vrtići, šetališta, to je jedna vrsta folklora kojom se ide na izbore, ali glavna tačka sukoba je “Za” i “Protiv” Vučića, a usput moraš da pričaš i o ostalom- rekao je Panović za medıje i dodao da Aleksandar Vučić mora da se uključi u kampanju Srpske napredne stranke ako žele da pobjede na izborima u Beogradu.

– Izbore za SNS mora dobiti Vučić, jer stranka nema kapaciteta da se on distancira od kampanje. On je u kampanji i to je jasno- rekao je Panović.

On je kritikovao ljude koji se nalaze na stranačkim listama a koji daju izjave u medijima kao da se stide što su na tim listama.

– Na listi ste jer podržavate program SNS- a, što se stidite? To stalno neko cinculiranje da neko nije to što jeste… – rekao je Panović.

Govoreći o opoziciji, Panović kaže da će stranke demokratske opcije u Beogradu biti međusobna konkurencija.

– Ma koliko opozicija bila bliska, oni u sistemu “političkog darvinizma” moraju jedni drugima da oduzimaju birače. To će biti “bitka za plen”, jer oni dele iste birače, ne mogu ići na birače radikala… Tu će biti žestoke konkurencije, izbori će na neki način, pokazati tu reprezentativnost opozicije- izjavio je Panović.

Panović, koji je i član Upravnog odbora RTS- a, rekao je da na tom javnom servisu treba da ima “više opozicije, više kritičkog mišljenja i više dijaloga”…

 

izvor agencije

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net