Recent Posts

KO IMA, može mu se: Ko to u Sarajevu pije konjak od 5.000 KM

KO IMA, može mu se: Ko to u Sarajevu pije konjak od 5.000 KM

Provjera drugih, prema ponudi u sarajevskim tržnim centrima, ali i ekskluzivnim prodavnicama pića, ljubitelji alkoholnih pića, u glavnom gradu BiH, mogu uživati i u konjaku i viskiju koji spadaju u red najboljih, ali i najskupljih na svijetu.

SARAJEVO–  objavljeno u kategoriji “Vijesti, Crna Hronika, Zabava, Region, Magazin” 06. 02. 2018. 07: 03… KO IMA, može mu se: Ko to u Sarajevu pije konjak od 5.000 KM

Flaša konjaka “Luois XIII” koja košta nevjerovatnih 4.999 KM…
DAKLE u bogatoj ponudi alkoholnih pića u Mercatoru u Ložioničkoj ulici nalazi se i flaša konjaka “Luois XIII” koja košta nevjerovatnih 4.999 KM

Prema ponudi u sarajevskim tržnim centrima, ali i ekskluzivnim prodavnicama pića, ljubitelji alkoholnih pića u glavnom gradu BiH mogu uživati i u konjaku i viskiju koji spadaju u red najboljih, ali i najskupljih na svijetu.

Da li u Sarajevu postoji takav zaljubljenik u ekskluzivna alkoholna pića, koji će izdvojiti ovu sumu novca, pokazat će vrijeme.

Police ovog tržnog centra prije dvije sedmice krasio je i skupocjeni viski “Jim Beam” čija je cijena bila 1.700 KM. Kada smo danas posjetili Mercator viskija nije bilo na policama, a da li ga je neko kupio ili je prebačen u drugi tržni centar nismo uspjeli saznati.

Kada smo danas posjetili Mercator viskija nije bilo na policama, a da li ga je neko kupio ili je prebačen u drugi tržni centar nismo uspjeli saznati.

MALO PROVJEE Bez dodatnih troškova u BiH možete unijeti robu vrijednu do 600 KM

Vijeće ministara BiH je, na prijedlog Uprave za neizravno oporezivanje, donijelo odluku o uvjetima i postupku ostvarivanja prava na oslobađanje plaćanja uvoznih i izvoznih dažbina radi usklađivanja s odgovarajućim carinskim propisima Europske unije. Odlukom je, između ostaloga, propisano da putnik, u skladu sa Zakonom o carinskoj politici BiH, u osobnoj prtljazi može prenijeti nekomercijalnu robu bez plaćanja uvoznih dažbina u vrijednosti do 600 KM, umjesto dosadašnjih 200 KM, čime se vrši usklađivanje s propisima u Europskoj uniji gdje iznosi 300 eura, piše portal koji evo pratıte…

 

izvor agencije

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net