Recent Posts

HOROR BEBA NIJE IZDRŽALA Preminula, jer ju je pretukao očuh monstrum

HOROR BEBA NIJE IZDRŽALA Preminula, jer ju je pretukao očuh monstrum

Petnaestomjesečna beba, koja je primljena u podgoričku bolnicu u teškom stanju jer ju je, kako se sumnja prebio očuh, preminula je jutros….

PODGORICA–  objavljeno u kategoriji “Vijesti, Crna Hronika, Region, Magazin” 06. 02. 2018. 07: 03…HOROR BEBA NIJE IZDRŽALA Preminula, jer ju je pretukao očuh monstrum

Oko 5 sati i 15 minuta beba stara godinu i tri mjeseca preminula je u bolnici zbog teških povreda glave, prenose portali iz Crne Gore

Podsjetimo, u crnogorski Klinički centar je primljen bez srčane akcije, a nakon što je reanimiran ljekari su se čitavu noć borili za njegov život.

Prema saznanjima CdM-a, djete su u hitnu doveli majka i očuh, a sumnja se da je dječaka brutalno pretukao očuh.

Prema informacijama ovog portala iz policije, na ovo navodi izjava koju je majka dala, a koja je policiji bila sumnjiva.

Portali navode da je policija odmah uhapsila majku djeteta J.J. i dečakovog očuha N.S., i oni su sinoć ispitani u Tužilaštvu. Podgorički mediji su naveli ranije da se sumnja da je petnaestomesečnog dječaka pretukao očuh monstrum.

Iako je bio reanimiran i ljekari su se borili za njegov život, djete je jutros podleglo povredama.

Majka djeteta i očuh danas će u 13 sati biti sprovedeni u Više državno tužilaštvo gde će ih saslušati viši tužilac Zoran Vučinić.

Prema nezvaničnim saznanjima, sumnja se da je djete batinama ubio očuh. Policija sumnja da je on i ranije zlostavljao Pavla.

Poslıje obdukcije tijela deteta znaće se kakve mu je povrede očuh nanıo, kada i od čega je djete umrlo.

izvor agencije

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net