Recent Posts

Jošanica uspješno prešla preko Ibra

Jošanica uspješno prešla preko Ibra

Fudbaleri Jošanice su započeli pripreme za drugi dio sezone u Zoni Morava,gdje je prema planu stručnog staba i odigravanje prijateljskih utakmica.U nedelju na sportsko rekreativnom kompleksu Šutenovac odigrna je kontrolna utakmica sa starim sportskim prijateljima iz Crne Gore Ibrom iz Rožaja.

U jednoj zaista dinamičnoj i nadasve efikasnoj utakmici pobjedili su domaći fudbaleri sa 4-3. Vidio se umor od priprema pogotovo u ekipi Jošanice ali su to oni svojom borbenošću nadomjestili .

Trener Kolašinac je na teren izveo kombinovani sastav ali kako to biva na ovakvima utakmicama šansu su dobili svi igrači .

Pogotke za Jošanicu su postigli Sulejmanović, Murić, Ibrahimović i Marovac a za Ibar golove su postigli Ćipranić, Kosović i Murič.

Oba tima su prikazali dobru i kvalitetnu igru, u prvom poluvremenu se igralo hrabro i sa dosta grešaka i sa jedne i druge strane dok su se strijelci probudili u drugom poluvremenu a borbenijom i za nijansu boljom igrom posebno u završnici utakmice ipak pobjeda je zašluženo pripala domaćim igračima.

Prilog priredili: Fehim Feša Karišik i Senad Senko Župljanin

http://ibalkan.net/

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net