Recent Posts

BEOGRAD: Haos u gradu, policija zauzela grad, zaraćene frakcije Grobara

BEOGRAD: Haos u gradu, policija zauzela grad, zaraćene frakcije Grobara

Prava filmska akcija viđena je na ulicama Beograda kada je policija zaustavila vozila u kojima su bili navijači Partizana…

BEOGRAD: objavljeno u kategoriji “Vijesti, Crna Hronika, Sport, Fudbal, Evropa, Magazin” 04. 02. 2018. ”21:33…BEOGRAD: Haos u gradu, policija zauzela grad, zaraćene frakcije Grobara

Prema nezvaničnim informacijama, reč je o grupi Grobara koji su krenuli na utakmicu Partizana, gdje su namjeravali da ‘preuzmu primat na Južnoj tribini’…

Grobari su već nedeljama interno pozivali sve da se 4. februara okupe u Pioniru, sa ciljem da dođu u što većem broju i preuzmu tribinu…

Na taj apel ‘opozicije’ reagovali su i Grobari koji su na Jugu i oni su počeli da pozivaju svoje da dođu u što većem broju.

Policija na nekoliko lokacija u gradu zaustavlja i legitimiše, Novi Beograd gdje ima najviše Grobara koji žele da preuzmu vlast, na Železničkoj i autobuskoj stanici gdje dolaze navijači iz unutrašnjosti. Cio grad je pod opsadom policije!!!

Dolaze pristalice crno- bijelih iz Kosovske Mitrovice, Niša, Kruševca, Kragujevca, Šapca, Vrbasa, Subotice, Novog Sada… iz nekoliko gradova u Republike Srpske… Prema nezvaničnim informacijama, veliki broj Grobara iz unutrašnjosti je vraćen!!!Miloš Radisavljević Kimi nekada je bio vođa Partizanove navijačke grupe “Alkatraz”. Neko vrijeme ga nije bilo na tribini, a sada se vratio.

Radisavljević je posle dugo vremena viđen prošle nedelje i to u “Pioniru” u duelu ABA lige između košarkaša Partizana i Zadra. On je bio na dijelu tribine na kojoj su bili smješteni “opozicionari”. 
 
Miloš Radisavljević je o svemu i svačemu opširno pričao u u emisiji “Intervju” na kanalu “Balkan info”. 
 
“Loše je što su mediji prenijeli moj povratak ispred rezultata Partizana”, rekao je Radisavljević nedavno.
 
“Jeste bilo vređanja, ali nije bilo dugo. Istakao bih da je cijela hala pjevala sa nama i da smo vodili Partizan do pojbede, ali morali smo da kažemo istinu”. 
 
Tvrdi da Jug kontrolišu ljudi koji nemaju veze sa navijačima. 
 
“Sada se i gradovi dijele, jedni su sa nama, drugi su sa njima. Ja samo kažem našoj braći Grobarima da ne slušaju više laži. Mi nećemo rat, nećemo da se krvimo sa braćom Grobarima. Nadamo se da ćemo uskoro biti na istoj strani. Nama su problem pet, šest, sedam ljudi”.
http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net