Recent Posts

IBRAHIMOVIĆ U DRESU MATIČNOG KLUBA

IBRAHIMOVIĆ U DRESU MATIČNOG KLUBA

Fudbalski klub Novi Pazar polako sklapa kockice kadrovske slike u najtežoj polusezoni u istoriji kluba koja u svakom smislu može biti prekretnica u devet decenija dugoj tradiciji novopazarskog fudbala. Cilj je jasan nakon djelimične normalizacije stanja u klubu – opstanak u Prvoj ligi.

Po prvi put poslije mnogo godina FK Novi Pazar će imati više domaćih igrača, momaka koji su ponikli u novopazarskim školama fudbala, nego, uslovno rečeno „stranaca“ kojima se zaista moramo zahvaliti na razumjevanju i shvatanju aktuelnog trenutka u kojem se nalazi klub.

Danas je svoju vjernost plavom timu potvrdio povratkom u matični klub Ermin Ibrahimović, mladi talentovani fudbaler koji je u Jesenjem dijelu prvenstva sa velikim uspjehom branio boje kao pozajmica srpskoligašu Tutina čija uprava se do poslednjeg trenutka borila da Ibrahimovića zadrži u svojim redovima.

Medjutim ovo je trenutak u kojem je za Novi Pazar svaki fudbaler važan zato je vraćanje Ibrahimovića bio logičan potez.

Mladi fudbaler je izrazio zahvalnost upravi i saigračima srpskoligaša Tutina na svemu što su učinili za njega ali i naglasio da svoj fudbalski napredak vidi u igrama za tim u kojem je ponikao i napokon čiji je fudbaler.

Krizni štab koji je na sebe preuzeo ogromnu odgovornost nakon konsultacija sa šefom stručnog štaba Marjanom Živkovićem učiniće sve da plavom taboru priključi štopera Ivana Šuberta i iskusnog Irfana Vusljanina i čini se da će u naredna dva dana i njihov status biti definisan i da će priključiti saigračima na treninzima.

Prilog priredili: Fehim Feša Karišik i Senad Senko Župljanin

http://ibalkan.net/

 

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net