Recent Posts

PROGOVORIO Aca Lukas opet o gej populaciji: Prije su ugrožena moja prava

PROGOVORIO Aca Lukas opet o gej populaciji: Prije su ugrožena moja prava

O njegovim izjavama na račun gej populacije koje je prije nekoliko dana iznio u emisiji „Ćirilica”, bruji cijeli Balkan. Da li stvarno misli da prava gej populacije su u Srbiji ugroženi ili zašto zašto nisu???

BEOGRAD-  objavljeno u kategoriji “Vijesti- Esrada- Zabava- Region- Magazin” 30. 01. 2018. 18: 53… PROGOVORIO Aca Lukas opet o gej populaciji: Prije su ugrožena moja prava

Popularni zabavljač Aca Lukas izjavio je za medije da nije bilo govora mržnje u njegovoj izjavi o homoseksualcima i da, u slučaju da bude tužen, njegov jedini i dovoljan dokaz biće snimak emisije u kojoj je sporna izjava izgovorena.

– Prije su ugrožena moja prava, jer mi se ne dozvoljava da kažem ono što mislim. U emisiji sam rekao samo to da njihova prava nisu ugrožena. Imam mnogo prijatelja homoseksualaca, svi oni znaju moje stavove i niko od njih ni ne pomišlja da bude dio gej parade. Ja sam potpuni protivnik izražavanja bilo kakve seksualne orijentacije na ulicama- kaže Aca Lukas.

Seksualna orijenatcija je, kako ističe, privatna stvar.

Govoreći o pravima homoseksualaca, pjevač smatra da ona u Srbiji nisu ugrožena…

– Nisu ugroženi kada, recimo, traže posao pa odlaze na intervjue i razgovore, kupuju kuću, pa razgovaraju sa prodavcem. Tom prilikom niko ih ne pita da li su gej ili ne. Nije im zabranjeno da idu ulicom i drže se za ruke, a ako ih tom slučaju neko napadne, biće kažnjen, kao i svaki drugi nasilnik- ističe i kaže Lukas.

Govoreći o izjavi: “da je Bog htio da homoseksualci rađaju dijecu, dao bi im matericu, a ne g*zicu”, Lukas kaže da je tom izjavom iznio svoj stav i da bi tužbom protiv njega zbog iste, bila ugrožena njegova prava…

– Oštro se protivim tome da homoseksualci usvajaju djecu, jer gdje je onda ljudsko pravo usvojenog djeteta kojem niko nije dao mogućnost da izabere da li hoće da živi sa mamom i tatom ili sa tatom i tatom??? Od davnina se zna šta je porodica- mama i tata. Zato kategorički stojim iza toga da sam protiv usvajanja djece od strane homoseksualaca- kaže Lukas.

On podvlači da tokom emisije nikoga nije vređao, niti mu je to bila namjera, ali je “vijerovatno bio malo oštriji” kada se govorilo o ovoj temi.

– Sad sve ispada kao da se pravdam, ali ponavljam da imam puno prijatelja homoseksualaca, koji dijele moj stav i koji bi, po potrebi, mogli biti i moji svjedoci. Nemam ništa protiv bilo koje seksualne orijentacije, sem onih bolesnih, ali zašto paradirati??? To su lične stvari. I ko to njih ugrožava??? – zapitao je kontraverzni pjevač.

U slučaju tužbe, ističe da će otići na saslušanje bez advokata, sa snimkom emisije i svojim gej prijateljima kao svjedocima.

– Traže prava, a gdje su moja prava?

Prije deset godina upucan sam ispred svoje zgrade. Ni dan danas nema pomaka u istrazi.

Što se neko nije pobunio i pitao šta se sa tim dešava?

Šta ćemo sa tim da radimo?

– Zapitao je Aca Lukas, dodajući da bi rado pjevao na gej žurci i da bi se rado sastao sa predstavnicima gej populacije i porazgovarao o svojoj izjavi koja je toliko aktuelna u proteklim danima na cijelom prostoru Balkana…

izvor agencije

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net