Recent Posts

Dragana Mirković ogorčena na Brenu: “Ceca joj važnija od mene”

Dragana Mirković ogorčena na Brenu:”Ceca joj važnija od mene”

Kako smo saznali od prijatelja ove folk zvijezde, ona se osjetila uvređenom što nije govorila u dokumentarnom filmu budući da su njih dvije krajem osamdesetih i početkom devedesetih bile nerazdvojne…

WIEN- BEČ-  objavljeno u kategoriji “Vijesti- Estrada- Zabava- Evropa- Magazin” 28. 01. 2018. 20: 53… Dragana Mirković ogorčena na Brenu: “Ceca jo važnija od mene”

Dokumentarni film o Lepoj Breni, “Godine Slatkog greha” emitovan je na TV Prva i dostigao je veliki uspjeh. Ipak, pored čestitki zbog izuzetno emotivnog dokumentarca, koji nas je podsjetio kolika je zvijezda Lepa Brena, na njenu adresu stigle su i kritike, i to od koleginice Dragane Mirković.

Kako smo saznali od prijatelja ove folk zvijezde, ona se osjetila uvređenom što nije govorila u dokumentarnom filmu budući da su njih dvije krajem osamdesetih i početkom devedesetih bile nerazdvojne.

“Dragana se šokirala kada je videla da u filmu govore svi koji su u to vrijeme nešto značili osim nje. Njih ijsu bile izuzetno bliske, imale su istog menadžera Raku Đokića i družile su se. Dragana je čak uhvatila bidermajer na Breninoj svadbi. Ono što joj je posebno zasmetalo jeste činjenica da je u filmu govorila Ceca Ražnatović, sa kojom Brena nikada nije bila prijateljica”, priča izvor blizak pjevačicama, i otkriva da se Dragana obratila Breni i pitala je zbog čega je došlo do ove situacije.

“Brena se pravdala da nije ona birala sagovornike već producenti filma, koji su Draganu i pozvali, ali nisu uspjeli da je dobiju. Odustali su i zato što Mirkovićeva u to vrijeme nije dolazila u Srbiju, a bilo im je previše komplikovano da putuju čak do Beča kako bi sa njom napravili razgovor. Iako je ogorčena, Dragana neće prekinuti komunikaciju sa Brenom i vjerujem da će naći način da ovo prevaziđe”, kaže sagovornik medija.

Inače, ovo nije prvi put da Dragana i Brena imaju problem. Njih dvije godinama nisu bile u kontaktu jer je Brena promijenila broj telefona i o tome nije obavestila koleginicu.

“Desio se splet okolnosti da je Brena promijenila broj a da to nisam znala, pa sam joj uredno slala poruke na koje mi nije stizao nikakav odgovor. Na kraju sam pozvala Sanju Đorđević i pitala je kakav problem Brena ima sa mnom pa me ignoriše, što me je mnogo boljelo. I tako sam saznala da Brena ima novi broj, a da je stari dala Cakani. Jedino što mi nije jasno jeste zbog čega Cakana nikad nije odgovorila i rekla da šaljem poruke pogrešnoj osobi. Tada smo Brena i ja ponovo uspostavile kontakt”, rekla je Dragana jednom prilikom.

Ona, inače, nije jedina kojoj je zasmetala Ceca u Breninom filmu. Jelena Karleuša oglasila se na tviteru i osula žestoku paljbu po Ražnatovićevoj, dodavši pritom da ne može da vjeruje da ju je Brena pozvala.

izvor agencije

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net