Recent Posts

SRAM I STID: Žestoke prozivke najvatrnijih pristalica Crvene Zvezde Alenu Omiću

SRAM I STID: Žestoke prozivke najvatrnijih pristalica Crvene Zvezde Alenu Omiću

“Delije” su vrijeđele Tuzlaka, koji igra za reprezentaciju Slovenije i tjerale ga iz kluba, a on je u finišu bio jedan od najboljih i doprineo velikoj pobjedi protiv Olimpijakosa u 20. kolu Evrolige.

BEOGRAD-  objavljeno u kategoriji “Vijesti- Crna Hronika- Evropa–Sport- Košarka_ Magazin” 27. 01. 2018. 10: 03… SRAM I STID: Žestoke prozivke najvatrnijih pristalica Crvene Zvezde Alenu Omiću

Ovo sramno ponašanje nazovi navijača imalo je veliki odjek i u komšiluku, u Bosni i Hercegovini, koji su izvestili o ovom skandalu.

“Delije skandirale protiv Omića, normalni navijači i igrači stali u njegovu odbranu”, naslov je jednog od bh portala…
 
– Tokom meča su istakli transparent na kojem je pisalo “Šiptar, Hrvat, balija, nisu moja bratija”, a sa uvredama za Omića su nastavili tokom i nakon utakmice. Na kraju utakmice u kojoj je Zvezda slavila 89:78 igrači Zvezde, među kojima i Omić, došli su do “delija” da se pozdrave, a zatim je zagrmilo: “Omiću, odlazi!”. Ovi povici su naišli na veliki revolt normalnih navijača. Potez “delija” popraćen je zvižducima od strane ostatka publike, a podršku centru iz BiH su pružili i saigrači. Omić je od ostatka dvorane na kraju nagrađen aplauzom, a u ovom meču je ubacio šest poena, od čega četiri u ključnim trenucima utakmice.
 
“Užas u Beogradu: “Šiptar, Hrvat i balija nisu moja bratija” i “Omiću, odlazi”, “Primitivizam u Pioniru: Grozne uvrede za Omića”, bili su samo djelić primitivizma sinoć izgovorenih u Dvorani Aleksandar Nikolić u Beogradu…
Ranije su znali u Crvenoj zvezdi “brzinom svijetlosti” da se oglase, demantuju pojedina nagađanja oko pojačanje, ali poslije sramnog ispada dijela navijača, srećom onih u manjini, ali najglasnijih, prema centru Alenu Omiću na meču 20. kola Evrolige protiv Olimpijakosa u dvorani “Aleksandar Nikolić”, muk u klubu sa Malog Kalemegdana.
http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net