Recent Posts

Kakvo nas vrijeme očekuje danas

Kakvo nas vrijeme očekuje danas

BALKAN OD SUTRA OKUPANA SUNCEM: Danas toplije vrijeme, do 6 stepeni C, po podne razvedravanje…

ISTANBUL– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Putovanje- Magazin” 24. 01. 2018. 10: 02- Kakvo nas vrijeme očekuje danas

 – Na Balkanu će jutro biti hladno sa slabim i umjerenim mrazem, dok će po kotlinama i dolinama rijeka biti magle koja će se ponegdje zadržati i duže tokom prepodneva.

Tokom dana biće umjereno i potpuno oblačno, po podne i uveče uz delimično razvedravanje.

Vjetar će biti slab do umjeren jugoistočni, u planinskom području uveče i noću u pojačanju. Jutarnja temperatura kretaće se od -8 do 0 C, najviša dnevna od 0 do 6 C

srijeda 24.01.2018.
Biometeorološka prognoza je povoljna. Nakon hladnog jutra temperature će porasti i biće ugodnije, uz više sunca. Manje poteškoće kod osjetljivih osoba moguće su pretežno zbog mjestimično tmurnog vremena i magle tokom prijepodneva, pretežno u centralnim dijelovima zemlje. Preporučljivo je posvetiti pažnju odijevanju, osobito tokom jutarnjih sati.

U Sarajevu će jutro biti hladno, sa slabim mrazem. Tokom dana umjereno i potpuno oblačno, po podne i uveče postepeno razvedravanje. Vjetar slab do umjeren jugoistočni, uveče i noću u pojacanju. Jutarnja temperatura oko -1 C, najviša dnevna oko 4 C.

Prema prognozi vremena za narednih nedelju dana, u jutarnjim satima će u većem dijelu BiH biti slab i umeren mraz, dok će po kotlinama i dolinama reka biti magle, koja će se ponegde zadržati i duže tokom dana.

U četvrtak i petak biće pretežno sunčano, u području rijeka uz umjeren i jak jugoistočni vjetar, a zatim malo i umjereno oblačno, bez padavina.

Dnevna temperatura biće oko i malo iznad prosjeka za ovo doba godine.

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net