Recent Posts

Naomi Kembel ostavila milijardera zbog mladog repera Skepta

Naomi Kembel ostavila milijardera zbog mladog repera Skepta

Naomi Kembel se tokom pariske nedelje mode ovog vikenda družila sa reperom Skeptom što je podstaklo šuškanja da je supermodel ponovo zaljubljena.

PARIS: objavljeno u kategoriji “Zanimljivosti- Evropa- Vijesti- Magazin” 22. 01. 2018. 19: 55… Naomi Kembel ostavila milijardera zbog mladog repera Skepta

– Odmah su se “skapirali” i često se viđaju, ali su odlučili da neće da srljaju u vezi. Oboje su jako kreativni i sviđaju se jedno drugome- rekao je Naomin prijatelj.

Par, dodaje, odlazi na sastanke u tajnosti. Reper se pohvalio zajedničkom fotografijom još prošle godine, na njoj Naomi pozira u njegovom zagrljaju. Skepta je pored objave na društvenoj mreži stavio ikonu srca.

Reper, čije je pravo ime Džozef Junior Adenuga nedavno je rekao da mu je Kembel najdraža žena sa naslovnih strana.

– Ona je pomerala granice naslovnicama u “Vogu” i zato joj se divim – rekao je Skepta.

Prije nego što je upoznala repera krajem prošle godine, Naomi je, šuškalo se, bila u vezi s egipatskim multimilionerom Luisom Kamilerijem koji je direktor kompanije “Ferari”.

U julu prošle godine, manekenka se prijateljima hvalila koliko je zaljubljena u Egipćanina kojeg je upoznala na trkama Formule 1.

Godinu dana ranije, Naomi je imala kratku romansu sa arapskim biznismenom Hasanom Jamelom (30). On je kasnije završio s Rijanom, što je manakenku naljutilo, pa se posvađala sa iznimno popularnom pjevačicom.

– Naomi mrzi da se osjeća kao nečiji drugi izbor, uvredilo ju je to jer misli da je Hasan izabrao Rijanu umjesto nje- kazao je izvor blizak pjevačici.

Supermodel i pjevačica navodno su se zakačile i zbog Leonarda Dikaprija.

 

izvor agencija

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net