Recent Posts

NAJNOVIJA VIJEST: Voz se zakucao u “golf”, poginule dvije osobe

NAJNOVIJA VIJEST: Voz se zakucao u “golf”, poginule dvije osobe

Dvije osobe poginule u saobraćajnoj nezgodi na pruzi Beograd- Bar… Tragedija na pruzi Beograd- Bar: Voz naletio na automobil, poginula dva muškarca

BEOGRAD: objavljeno u kategoriji “Crna Hronika- Vijesti- Region- Magazin” 22. 01. 2018. 11: 35…NAJNOVIJA VIJEST: Voz se zakucao u “golf”, poginule dvije osobe

Tragedija na pruzi Beograd-Bar: Voz naletio na automobil, poginula dva muškarca…

Dva muškarca poginula su jutros u stravičnoj nesreći kada je na njihov automobil naletio voz jutros nešto poslije pet časova na pruzi Beograd- Bar u prigradskom naselju Popučke, na putnom prelazu prema kompaniji “Bosis”

Nesreća se dogodila nešto poslije pet sati na pruzi Beograd- Bar u prigradskom naselju Popučke kod Valjeva, kada je brzi voz koji se kretao iz pravca Bara naletio na “Golf 2” u kojem su bila dvojica muškaraca.

U stravičnom sudaru automobil je potpuno smrskan, od siline udarca odbačen je u rijeku Krivošiju, a dvojica muškaraca poginula su na licu mjesta.

“Ovaj putni prelaz nema polubranike, ali ima svjetlosnu signalizaciju (treptače) pa se pretpostavlja da je do nesreće došlo zbog loše procjene vozača o potrebnom vremenu prelaska pruge” – kažu u “Željeznicama Srbije”.

U izvlačenju tijela poginulih, koja su poslata na obdukciju, učestvovali su vatrogasci-spasioci, a uviđaj su sproveli predstavnici policije i tužilaštva. Saobraćaj na ovom dijelu pruge uspostavljen je ponovo u 7sati i 40 minuta.

Brzi voz koji se kretao iz pravca Bara naleteo na “golf 2” u kojem su bila dvojica muškaraca. Saobraćaj na ovom delu barske pruge uspostavljen je ponovo u 7.40 časova.
http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net