Recent Posts

SRBIJA: Shvatate li u čemu je Vaš grijeh, gospodine predsjedniče

SRBIJA: Shvatate li u čemu je Vaš grijeh, gospodine predsjedniče

Shvatate li uopšte u čemu je Vaš grijeh– grijehova, gospodine predsjedniče i otkud toliki jed u narodu poslije ubistva Olivera Ivanovića?!

BEOGRAD: Objavljeno u kategoriji “Vijesti- Crna Hronika- Evropa- Magazin” 21. 01. 2018. 10: 52…SRBIJA: Shvatate li u čemu je Vaš grijeh, gospodine predsjedniče

U činjenici da ste pucali Srbiji u noge učinivši je plijenom za svakojaku strvinu!!!

Nije narod gnevan što misli da su Vam ruke krvave, već što zna da Vam je savjest nečista- izdali ste Kosovo i Metohiju, proćerdali čitavu Srbiju ko mahniti kockar, vladate strahom čineći da taj talas ponese i olupa o hridi laži svakoga ko ne pristaje da potone!!!

Shvatate li da tuguju nad Srbijom, aman, čovječe! Da nariču nad onim što sa svojim čaušima učiniste od države ponositih, časnih, čojstvenih i hrabrih ljudi?!

Shvatate li da im je samo trebao povod da vrisnu i zaplaču parajući tu koprenu straha koju ste spleli, vladajući Srbijom kao preplašenim djetetom vjerujući da će se dovijeka plašiti utvara iz mraka…

S čime na savjesti sa čime ćete put Kosova i Metohije?!

Krivi ste za nešto mnogo strašnije od smrti- za život, za ono što ste ih ubjedili da je život i da za više od toga nemaju prava!!!

Krivi ste jer ste uspjeli da nadmašite i onu „žutu“ pošast kojoj je Kosovo i Metohija bila tek sitnina u bušnom džepu, za Vas je tek bušni džep tuđih pantalona…

Otuda toliki i za Vas nerazumljiv gnijev naroda koji nije rođen u strahu, nema straha od smrti ali strahuje od života…

Kojima će to riječima kuraži predsjednik Srbije osokoliti naše mučenike na Kosovu i Metohiji kada je taj isti predsjednik učinio da od mizernih prištinskih birokrata mora dobiti odobrenje da uđe na svetu nam srpsku zemlju?!

Da li ćete biti uz svoj narod zavisi od toga da li će neka šalteruša biti na pauzi ili ne kad stigne Vaša zamolnica da kročite tamo gdje nijednom Srbinu nikada ne smije biti upitno može li ili ne da zagazi?!

A, šta biste da Vam nisu odobrili, mada nema razloga za to kad ste im aminovali „državu“, gospodine predsjedniče?!

Šta ako prekršite pravila ponašanja koja su Vam razrezale ćate krvave prištinske administracije?!

Šta ćete suštisnki promjeniti kada ste besramno promijenili suštinu, gospodine predsjedniče?!

Vjerujte, poslednje što tom namučenom narodu treba je naramak jalovih floskula i fraza koji ćete sjuriti pred njih- treba im Srbija!!!

Možete li im toga ponijeti dovoljno da im živote učinite podnošljivim barem?!

Možete li im objasniti da nakon potpisivanja Briselskog sporazuma i one jeresi od Srpske liste- stojite pred njima kao predsjednik Srbije čije je Kosovo i Metohija ne dio već- duša?!

Možete li ih pogledati u oči i reći da su Haradinaj, Tači, Veselji, Mustafa…najbolje za njih i da zbog toga nisu tek puka „divljač“ u lovu bezumnika na „kapitalce“?!

Ne prijeti Kadri Veselji Srbiji da će doći do Niša zato što je hrabar, miš je to obični, već što mu Srbija pravi autoput od Niša do Prištine, prteći mu stazu…

Pucali ste Srbiji u noge i nemojte se sad vajkati zašto niko ne prilazi da joj vida rane…

izvor agencije

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net