Recent Posts

PORODIČNA TRAGEDIJA: Otac pijan konjem nasrnuo na majku, sin preklao oca i pobjegao

PORODIČNA TRAGEDIJA: Otac pijan konjem nasrnuo na majku, sin preklao oca i pobjegao

Damir T. (20) usmrtio je nožem oca Sabra (46) u selu Pope kraj Tutina, jučer oko 15 sati….

TUTIN: objavljeno u kategoriji “Crna Hronika, Vijesti- Region- Magazin” 21. 01. 2018. 13: 42… PORODIČNA TRAGEDIJA: Otac pijan konjem nasrnuo na majku, sin preklao oca i pobjegao

U selu Pope kod Tutina poslije porodične razmirice i tuče brutalno ubijen mještanin Sabro T. (45). Žrtva, kako nezvanično saznajemo, godinama je maltretirao ukućane

Prema nezvaničnim informacijama iz istrage, ubijeni Sabro T. bio je alkoholičar i često je maltretirao suprugu i druge članove svoje porodice. Zbog njegovog porodičnog nasilja više puta morala je da interveniše i policija…

Sabro je juče, dok je u pijanom stanju jahao svog konja, pokušao da pregazi suprugu Zehru koja se u poslednjem trenutku sklonila i izbjegla teško povređivanje.

Tada je to video njihov sin Damir, najpre se posvađao sa ocem, a zatim je u dvorištu ispred kuće došlo i do tuče. Damir je potom utrčao u kuću, odakle se vratio sa nožem u rukama i ponovo se sukobio sa pijanim ocem.

U hrvanju na zemlji, Damir je potegao nož i sječivom je bukvalno prerezavši mu grkljan, zaklao svog oca, a potom je pobegao u nepoznatom pravcu.

Teško ranjeni Sabro uspio je, dok je krv šikljala iz vrata, da stane na noge, ali je odmah pao i na licu mesta preminuo.

Cio događaj posmatrale su njegove supruga i snaha koje su tokom uviđaja, koji su obavili predstavnici Područne policijske uprave u Novom Pazaru i Višeg tužilaštva u ovom gradu, dale izjavu istražnim organima.

Inspektori novopazarske policije i viši javni tužilac izvršili su uviđaj. Damir T. je od ranije poznat policiji i u Tutinu je poznat kao piroman.
izvor agencije

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net