Recent Posts

Rada Trajković, “zatalasao” Srbiju: Poruka Vučiću povodom ubistva Olivera Ivanovića

Rada Trajković, “zatalasao” Srbiju: Poruka Vučiću povodom ubistva Olivera Ivanovića

Srbiju je ove nedelje dobro potresla brutalna likvidacija u Kosovskoj Mitrovici jednog od lidera Srba sa sjevera Kosova i Metohije Olivera Ivanovića. Rada Trajković se u jednoj TV emisiji u kojoj su bili gosti: Milovan Drecun iz SNS, Vojislav Šešelj, predsjednik SRS, Božidar Spasić, bivši šef specijalnog tima Službe državne bezbednosti i Dejan Vuk Stanković, politički analitičar, obratila predsjedniku Aleksandru Vučiću i “zatalasala” Srbiju.

BEOGRAD- KOSOVSKA MITROVICA– objavljeno u kategoriji “Crna Hronika- Vijesti- Region” 20. 01. 2018. 11: 32- Rada Trajković, “zatalasao” Srbiju: Poruka Vučiću povodom ubistva Olivera Ivanovića

Hrabrost na delu: Rada Trajković

– Želim predsjednika Vučića da zamolim- kada dolazi na Kosovo da okupi sve Srbe, a ne samo one koji odgovaraju njemu i njegovima. I tu bih mu predložila, ako budem ikada imala priliku da razgovaram s njim, da one koji će biti svakako u priči, i sa čime će se spekulisati, a to je mafija koja je jaka, koja ima otvorena vrata u Beogradu, da se prvo ona odstrani, da vratimo sve institucijama. I nemojte mi govoriti da će bilo ko da se potrudi da se brzo nađu ubice Olivera Ivanovića. Vi, bre, ovdje u Borči dvije godine ne možete da nađete ko je ubica- rekla je Rada Trajković i dodala:

– Ja sam držala predavanja mojim studentima, svi su ućutkani. Oni ne smiju da govore o svojoj budućnosti. Plaše se…. Plaše se srpske mafije u Mitrovici. I ja uvijek vičem i bunim se, govorim im: “Kakva ste to generacija, ustanite i progovorite”. Kritikovala sam Olivera što je pošao na izbore, rekla sam da čuva sebe i svoju porodicu, sestri koja je danas najtužnija žena, potreban si svojima, malom sinčiću koji ne može bez njega, trojici odraslih sinova. Rekla sam mu: “Ubiće te”. A on mi je kazao: “Ne mogu, Rado, da ih obrukam, moram da se borim. Ako hoće da me ubiju- ubiće me”, ja tu ne mogu ništa”. Došla sam ovde da odam počast Oliveru, a ne da se pričaju neke velike, zavjereničke priče. Hvala vam što sam imala priliku da kažem ono što misle Srbi sa Kosova, koji su ućutkani. Tražim slobodu za Srbe, da slobodno govorimo, da nas ne odstranju oni koji drugačije misle. Oliver je veliko ime, ime koje je otvaralo vrata u svijetu- istakla je Trajkovićeva.

Ovaj njen govor postao je pravi hit na društvenim mrežama…

izvor agencije

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net