Recent Posts

Policija Kosova: Auto korišćen u ubistvu Olivera Ivanovića bio u Srbiji od 2009.

Policija Kosova: Auto korišćen u ubistvu Olivera Ivanovića bio u Srbiji od 2009.

Policija Kosova uspjela je da otkrije poslednjeg vlasnika vozila za koje se vjeruje da je iz njega pucano na predsjednika Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića.

PRIŠTINA- BEOGRAD– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Region- Crna Hronika” 19. 02. 2018. 07: 02- Policija Kosova: Auto korišćen u ubistvu Olivera Ivanovića bio u Srbiji od 2009.

Policija Kosova je identifikovala osobu koja je 2017. godine kupila vozilo iz kojeg se pretpostavlja da je u utorak ubijen predsjednik Građanske inicijative SDP Oliver Ivanović.

U saopštenju za medije MUP- a Kosova ističe se da imaju informacije o kupcu koji je 2017. kupio to vozilo i da je od 2009. godine to vozilo bilo na jednoj adresi u Srbiji.

Zamjenik komandira policijske stanice u Sjevernoj Mitrovici Besim Hoti izjavio je da su uspjeli da otkriju poslednjeg vlasnika izgorelog automobila za koji se vjeruje da je korišćen u ubistvu Olivera Ivanovića.

Prema njegovim riječima, poslednji vlasnik “opel astre” lociran je negde u Srbiji, prenosi državni tv kanal RTS-a.

– Do sada je ispitano šest svjedoka- rekao je zamjenik kosovskog ministra unutrašnjih poslova Milan Radojević.

“Policija Kosova je identifikovala broj šasije zapaljenog vozila koje je nadjeno na sjeveru Kosova i za koje se vjeruje da je umješano u ubistvu Olivera Ivanovića i koje je odmah putem medjunarodnih kanala uspjela da lokalizuje u jednog zemlji EU”, navodi se u saopštenju.

Dodaju da je policija Kosova u saradnji sa tom zemljom na nivou operativne saradnje uspjela da utvrdi da je to vozilo od 2009. godine bilo na odredjenoj adresi u Srbiji i uspjela da utvrdi kome je ono prodato 2017. godine.

izvor agencije

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net