Recent Posts

NOVI HOROR: Provalnik izbo gazdu nožem, OVAJ MU SASUO SMRTONOSNI RAFAL

NOVI HOROR: Provalnik izbo gazdu nožem, OVAJ MU SASUO SMRTONOSNI RAFAL

Policija obavlja uviđaj, zbog čega je dio Salajke blokiran… P. K. (27) ubijen je večeras u pucnjavi koja se dogodila nešto poslije 20 časova u kući u Ulici Đorđa Zličića na Salajci.

NOVI SAD: objavljeno u kategoriji “Crna Hronika- Region- Vijesti- Magazin” 14. 02. 2018. 00: 52- NOVI HOROR: Provalnik izbo gazdu nožem, OVAJ MU SASUO SMRTONOSNI RAFAL

UŠAO MU JE U STAN I IZBO GA NOŽEM, a onda ga je NOVOSAĐANIN IZREŠETAO DO SMRTI! Novi horor pogodio Srbiju!!!

P. K. (27) ubijen je večeras u pucnjavi koja se dogodila nešto poslije 20 časova u kući u Ulici Đorđa Zličića na Salajci.

KRVAVA BORBA ZA ŽIVOT U NOVOM SADU: Provalnik izbo gazdu nožem, čovjek izvadio PIŠTOLJ I SASUO MU SMRTONOSNI RAFAL!

Tom prilikom je ranjen 38- godišnji R. A.

U policiji je rečeno da je oko 20.30 časova 27- godišnji Novosađanin ušao u kuću u kojoj je bio R.A. napao ga i potom ubo nožem nekoliko puta. Ovaj je tada, prema prvim informacijama, izvadio pištolj i pucao u napadača i usmrtio ga na licu mijesta.

U Hitnoj pomoći navode da su jednog 38- godišnjaka sa višestrukim ubodnim ranama u svesnom stanju prevezli na reanimaciju u Urgentni centar.

Policija obavlja uviđaj, zbog čega je deo Salajke blokiran.

Na licu mijesta se od komšija može čuti priča da se izgleda radi o pokušaju pljačke i da je R.A. u samoodbrani pucao na P.K. koji je ušao u njegovu kuću.

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net